Ana Morodan, extrem de tranșantă! În ultima perioadă, Ana Morodan a trecut prin mai multe schimbări care i-au adus simpatia foarte multor români.

„Contesa digitală” este mai sinceră ca niciodată în ultimele luni. După ce a vorbit deschis despre dependența de calmante și despre dezavantajele unei vieți în lumina reflectoarelor și a rețelelor de socializare, influencerița a descoperit o situație foarte prezentă pe internet, cu care vedeta nu este deloc de acord.

Ana Morodan, extrem de tranșantă! Vedeta nu s-a abținut: „Ieși dom’le în oraș cu fete, nu ne explica”

„Contesa digitală” și-a deschis din ce în ce mai mult sufletul în mediul online. Chiar dacă în marea majoritate a cazurilor a ales să fie tranșantă atuncă când o situație nu a fost pe placul ei, în ultima perioadă influencerița  pune din ce în ce mai tare punctul pe I.

De această dată, Anei Morodan i-a atras atenția fenomenul tinerilor care vând diferite cursuri pe internet și care le promovează din ce în ce mai agresiv pe rețelele de socializare. Prin urmare, vedeta a mărturisit că nu înțelege ce îi recomandă pe acești băieți, care au aproximativ 20 de ani, să dea sfaturi de viață fetelor și femeilor.

Citește și: La trei luni de la incidentul din trafic, Ana Morodan și-a deschis sufletul. Vedeta a vorbit deschis despre dependența de calmante: „Mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze”

Vedeta consideră că acestora le lipsește experiența de viață, așa că influencerița i-a îndemnat pe aceștia să o capete înainte de a da lecții pe internet.

„De când sunt mai mult normal Instagram user observ această categorie de antreprenori bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, internet rich, care îți vând tot felul de sfaturi, mindsets, etc. Până aici no problem. Dar dacă mai văd vreunu' de 23 de ani care o ia la discuții de cum ar trebui să fie femeia la muncă, acasă, cu bărbații, cu

ea, leșin. Mă, ieși dom’le în oraș cu fete, nu ne explica de la 23 de ani cum tre' să fim, că abia înveți tu cine ești. #trebuiasazic”, a scris vedeta pe InstaStory.