Ana Morodan și-a schimbat culoarea părului, dar asta nu i-a purtat noroc în fața magistraților, care o judecă după ce a condus sub influența substanțelor psihoactive. Cea supranumită „contesa digitală” a vrut să scape de controlul judiciar și a fost zgârcită în declarații când a ieșit de la instanță.

Citește și: La trei luni de la incidentul din trafic, Ana Morodan și-a deschis sufletul. Vedeta a vorbit deschis despre dependența de calmante: „Mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze”

Ce verdict a primit Ana Morodan? 

Ana Morodan a fost filmată înainte să intre în instanță, unde nu a vrut să dea declarații. Ea a apărut cu un look total schimbat în fața magistraților, dar care nu i-a purtat noroc. Ea a primit vestea că măsura preventivă a controlului judiciar i-a fost prelungită cu 60 de zile. A fost primul moment în care s-a prezentat în fața unui judecător, după ce a fost trimisă în judecată. 

„Ana Morodan a fost filmată când a ajuns la instanță, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, o vestă decoltată și cu un look total schimbat. Fosta contesă digitală și a schimbat culoarea părului și a fost greu de recunoscut. A refuzat să răspundă întrebărilor puse de jurnaliști în fața camerelor de filmat și a intrat glonț în sala de judecată. Acolo a stat o jumătate de ceas, timp în care a încercat să îi convingă pe magistrați să o scape de măsura controlului judiciar pentru a nu

mai fi nevoită să dea săptămânal cu subsemnatul la secția de poliție.

Din nefericire pentru ea, judecătorii nu s-au lăsat înduplecați și au prelungit măsura preventivă cu 60 de zile. Săptămâna trecută procurorii au decis trimiterea în judecată a dosarului în care Ana Morodan este cercetată pentru că s-a urcat la volan fără permis de conducere și sub influența substanțelor psihoactive. Vă reamintesc faptul că oamenii legii au prins-o în urmă cu patru luni abia după ce a provocat două accidente rutiere și a refuzat inițial să oprească la

semnalul polițiștilor”, a declarat Claudia Costandi, reporter NEWSTIME.