Andreea a mărturisit ce calitate trebuie să aibă partenerul perfect pentru ea. Concurenta a pășit încrezătoare în platoul „Bravo, ai stil!”.

Tânăra a decis să nu lase loc de interpretări și a mărturisit cum trebuie să fie dinamica unei relații perfecte, în viziunea ei.

Andreea a mărturisit ce calitate trebuie să aibă partenerul perfect pentru ea. Concurenta nu a vrut să lase loc de interpretări: „Urmează toate”

Andreea a mărturisit cum trebuie să fie partenerul ideal pentru ea. În opinia ei, bărbatul ideal trebuie să fie cu un pas înainte ei, de la care ea să poată învăța lucruri noi.

Se pare că opinia Andreei este împărtășită și de Maurice Munteanu, așa cum a mărturisit chiar el.

Citește și: Andreea de la „Bravo, ai stil 2023”, surprinsă de calificativele primite! Ce s-a întâmplat la jurizare a lăsat-o fără cuvinte: „Să nu jignim concurenta”

Andreea: „Pentru mine, cel mai important atunci când vine vorba despre persoana iubită, este să fie un băiat de la care pot învăța lucruri și lângă care mă pot dezvolta.(...) Mereu să fie cu un pas înaintea mea. După urmează toate. Dacă ne iubim, facem bani.”

Maurice Munteanu: „Cel mai bun răspuns, asta cred și eu.”

Andreea a primit trei steluțe din partea juraților: „Ai cuvintele la tine”

Andreea a ales să realizeze un outfit compus în principal din piese negre și roșii, cu ajutorul cărora concurenta a reușit să îi cucerească cu adevărat pe jurați.

Raluca Bădulescu: „Andreea, ai cuvintele la tine, ai cariocile la tine.

În concluzie, apreciez atenția pentru detalii. Ținuta îți vine foarte bine. Îmi place detaliul ăla cu lanțul peste geantă. Avem o geantă frumoasă la Bravo, ai stil!”

Citește și: Alina a izbucnit în lacrimi în gala Bravo, ai stil 2023! Concurenta a părăsit platoul: „Nu mai vreau să fiu aici”

Alexandru Abagiu: „Îmi place foarte mult povestea asta de baby hair.

Bucură-te de el, prețuiește-l. Îmi place la nebunie styling-ul pe care l-ai făcut.”

Maurice Munteanu: „Un alt exemplu de styling inteligent, care salvează ținuta. Ca în cazul Constanției, deși ținutele sunt din zone complet diferite. Aici ar fi trebuit obligatoriu pantof din ciorap. Tu ai salvat-o, pentru că piesele sunt negre și pentru că în continuare este roșu. Îmi place și mie exercițiul cu tocul.”

În final, toți cei trei jurați au fost impresionați de outfit-ul Andreei  și i-au acordat câte o steluță.