Au apărut detalii cutremurătoare despre moartea actorului Angus Cloud. Tânărul de 25 de ani s-a stins din viață în casa familiei sale din Oakland, iar vestea a luat cu asalt showbiz-ul. Celebrul actor din serialul „Euphoria” trecea printr-o perioadă dificilă, după moartea recentă a tatălui său.

Citește și: Care este posibila cauza a morții actorului Angus Cloud. Avea doar 25 de ani

Chiar dacă cauza oficială a morții nu a fost confirmată, iar familia actorului a cerut intimitate în această perioadă, o înregistrare după un apel la 911, făcut de mama actorului, a fost obținut de presa internațională. Mama lui Angus Cloud ar fi sunat la 911 pentru o „posibilă supradoză”, în ziua în care fiul ei a murit.

@tooturnsolo Weeks before angus lost his father amd his family reportedly said he was dealing with mental health.
#anguscloud #fezcoeuphoria #fez #euphoria #hollywooddeath #tmz #news #fyp #mentalhealth #911calls #mentalhealthmatters #tvshow ♬ Forever- Labrinth

În audio-ul obținut de TMZ, s-a raportat că poliția și pompierii din Oakland au răspuns la apel pe 31 iulie.

Operatorul a explicat că fiul persoanei care a sunat a murit din cauza unei „posibila supradoze” și le-a spus autorităților „nu are puls”, la momentul incidentului. Ulterior, Angus Cloud a fost declarat mort la fața locului.

Moartea lui Cloud a survenit la scurt timp după ce el și familia lui l-au înmormântat în Irlanda pe tatăl său, Conor Hickey.

Angus Cloud, plâns de colegii din serialul „Euphoria”: „Sunt atât de binecuvântată că te-am cunoscut”

Angus Cloud a devenit celebru prin intermediul serialului Euphoria, în care a jucat personajul „Fez”, unul dintre preferatele fanilor. Cariera lui era pe cale să devină tot mai mare, în contextul în care povestea cu atît entuziasm de viitoarele sale proiecte. După anunțul tragic, colegii de breaslă ai actorului, în special colegii din serialul „Euphoria”, au postat mesaje în memoria prietenului lor.

Zendaya, actrița principală din „Euphoria”, a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, în care le-a transmis fanilor săi că Angus Cloud a fost un om

de o „frumusețe infinită”.

„Cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie frumusețea infinită care este Angus (Conor). Sunt atât de recunoscătoare că am avut șansa să-l cunosc în această viață, să-i spun frate, să-i văd ochii calzi și amabili și zâmbetul strălucitor sau să-i aud râsul contagios (zâmbesc acum doar când mă gândesc la asta). Știu că oamenii folosesc această expresie des când vorbesc despre oamenii pe care îi iubesc...

„ar putea să lumineze orice cameră în care au intrat”, dar lăsați-mă să vă spun, a fost cel mai bun la asta. Aș vrea să mi-l amintesc așa. Pentru toată lumina, dragostea și bucuria nemărginite pe care a reușit să ni le ofere întotdeauna. Voi prețui fiecare clipă.

Inima mea este cu mama și familia lui în acest moment și vă rog să fiți amabili și răbdători, deoarece durerea arată diferit pentru fiecare”, este mesajul postat de Zendaya pe pagina ei de Instagram.

Sydney Sweeney, care a interpretat personajul lui „Cassie”, a postat mai multe fotografii pe contul ei personal de Instagram, și un mesaj sfâșietor în memoria colegului și prietenului său, Angus Cloud. 

„Angus, ai fost un suflet deschis, cu cea mai bună inimă și ai umplut fiecare cameră de râs. Acesta este cel mai greu lucru pe care l-am postat vreodată și mă chinui să găsesc toate cuvintele. Îmi va fi dor mai mult decât știi, dar sunt atât de binecuvântată că te-am cunoscut în această viață și sunt sigură că toți cei care te-au cunoscut vreodată simt la fel. Această durere de inimă este reală și mi-aș fi dorit să mai avem o îmbrățișare și să alergăm la 711. Toată dragostea mea este cu tine”, a postat Sydney Sweeney.