Angus Cloud, cunoscut pentru rolul lui „Fez” din serialul „Euphoria”, a murit la vârsta de 25 de ani în casa familiei sale din Oakland. Tânărul era unul dintre cei mai cunoscuți actori ai momentului, iar cariera lui se afla în plină ascensiune. Anunțul trist a fost confirmat de familia lui Angus Cloud, printr-o declarație. Nu se cunoaște cauza oficială a morții, însă familia actorului a transmis că suferea după moartea tatălui său, care a avut loc în urmă cu o săptămână.

Citește și: Ultimele imagini cu Sinead O'Connor înainte să se stingă din viață! Le-a transmis un mesaj important fanilor

„Cu cea mai grea inimă a trebuit să ne luăm rămas bun de la un om incredibil astăzi. Ca artist, prieten, frate și fiu, Angus a fost special pentru noi toți în multe feluri. Săptămâna trecută și-a îngropat tatăl și s-a luptat intens cu această pierdere.

Singurul confort pe care îl avem este să știm că Angus s-a reunit acum cu tatăl său, care i-a fost cel mai bun prieten. Angus a fost deschis în privința bătăliei sale cu sănătatea mintală și sperăm că dispariția lui poate fi un memento pentru alții că nu sunt singuri și nu ar trebui să lupte singuri în tăcere”
, a transmis familia regretatului actor.

Departamentul de poliție din Oakland și biroul medicului legist din județul Alameda se ocupă de anchetă.

Polițiștii spun că cauza morții nu este cunoscută în acest moment și s-a demarat o anchetă.

Primele informații despre cauza morții actorului Angus Cloud. Fanii sunt devastați 

Poliția și pompierii din Oakland au răspuns la un apel la 911, făcut luni, în jurul orei 11:30 de mama lui Angus Cloud. Ea a raportat o „posibilă supradoză” și a spus că Angus nu are puls.

În cele din urmă, el a fost declarat mort la fața locului, potrivit TMZ.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru sursa citată mai sus că Angus se lupta gânduri suicidale severe după ce s-a întors din Irlanda, unde tatăl său a fost înmormântat. Familia nu a dat mai multe detalii despre cauza morții și au cerut intimitate în această perioadă. În declarația transmisă, membrii familiei par să sugereze că a avut legătură cu lupta lui în a face față decesului tatălui său.

Vestea tragică a morții actorului Angus Cloud i-a devastat pe fanii tânărului, cât și pe colegii lui de breaslă. În ultimele sale apariții, tânărul de 25 de ani vorbea despre viitoarele lui proiecte și roluri importante, despre care era entuziasmat să le înceapă.