Ultimul interviu al Tinei Turner înainte de a se stinge

din viață. Tina Turner s-a stins din viață pe data de 24 mai, în casa sa din Elveția.

Chiar dacă nu se știe încă cauza exactă a morții vedetei, purtătorul de cuvânt al acesteia a declarat că Tina Turner s-a stins în pace, după mai mulți ani în care s-a luptat cu numeroase probleme de sănătate.

Ultimul interviu al Tinei Turner înainte de a se stinge din viață. Artista a mărturisit cum își dorește să fie amintită

Ultimul interviu pe care l-a acordat Tina Turner a avut loc cu aproximativ 6 săptămâni în urmă, pe care l-a acordat cotidianului The Guardian. Acolo, legenda muzicii Rock’n’Roll a mărturisit că își dorește să rămână în memoria fanilor săi drept o femeie deschizătoare de drumuri, care le-a arătat altor reprezentante ale sexului frumos că trebuie să lupte pentru a atinge succesul.

Citește și: Ziua Copilului 2023: Evenimentele din data de 1 Iunie

„Ca regina Rock’n’Roll. Ca o femeie care le-a arătat altor femei că este în regulă să lupți pentru succes după propriile reguli”, a spus Tina Turner la acea vreme.

Tina Turner a mărturisit care a fost cea mai mare teamă a sa, cu doar câteva săptămâni înainte să moară

În cadrul aceluiași interviu, vedeta și-a deschis sufletul și a mărturisit care este cea mai mare frică a sa.

„Nu vreau să dau niciodată înapoi. Am luptat atât de mult în viața mea, încât trebuie să merg înainte”, a răspuns regretata artistă.

Vedeta a vorbit și despre felul în care a reușit să aibă o doză imensă de încredere în ea pe parcursul timpului. Acest lucru se datorează și faptului că artista a mărturisit faptul că nu a avut complexe legate de aspectul fizic.

Citește și: Tina Turner a murit la 83 de ani

„Femeile sunt forțate să se privească mult prea atent și să critice aspectul lor. Bărbații, nu. De prea multe ori am avut oameni care încercau să ia decizii pentru mine. Presupunerea că am nevoie de asta a fost o mare greșeală!”, a mai spus vedeta.