Tina Turner s-a stins din viață.

Tina Turner, una dintre cele mai emblematice cântărețe americane, supranumită „Regina Rock’n Roll” s-a stins din viață în seara zilei de 24 mai.

Legenda muzicii internaționale s-a stins în pace, la vârsta de 83 de ani, după ce s-a luptat pentru o lungă perioadă de timp cu o boală.

Tina Turner s-a stins din viață. Cântăreața a decedat în casa ei din Elveția: „A murit în pace”

Vestea tristă a fost transmisă pe pagina de Instagram a artistei, de către purtătorul de cuvânt al vedetei. Acesta a declarat că Tina Turner a murit în casa sa din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția.

Citește și: Tina Turner a murit la 83 de ani

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a Tinei Turner. Cu muzica ei și pasiunea ei nemărginită pentru viață, ea a vrăjit milioane de fani din întreaga lume și a inspirat vedetele de mâine.

Astăzi ne luăm rămas bun de la o prietenă dragă care ne lasă pe toți cea mai mare lucrare a ei: muzica ei. Toată compasiunea noastră sinceră se îndreaptă către familia ei. Tina, ne va fi tare dor de tine. Lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, este postarea care a îndoliat o mulțime de fani.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Tina Turner înainte de moarte

Ajunsă la o vârstă venerabilă, Tina Turner  s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate, care i-au îngreunat bătrânețea. Vedeta s-a luptat cu cancerul, a suferit un accident vascular cerebral și s-a lovit de insuficiența renală.

Vedeta s-a născut în Statele Unite ale Americii și și-a început cariera de tânără, de la vârsta de 18 ani, alături de Ike Turner, cel care i-a devenit și soț în anul 1962. Căsnicia lor s-a confruntat cu mai multe probleme așa că în 1970, la 8 ani după ce au făcut marele pas, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Citește și: Raluca Bădulescu, avertisment pentru Georgiana. Jurata i-a spus verde în față: „Prezinți cam același tip de look. Arăți scoasă din cutie”

După divorț, Tina a continuat să încânte milioane de oameni, prin cariera solo pe care a început-o. Printre cele mai cunoscute albume al artistei se numără „Private Dancer” și „Foreign Affair”, care au fost recompensate cu o mulțime de premii, printre care și 8 Grammy-uri.