Pe Radu Andrei Tudor, carismaticul prezentator al jurnalului de știri NEWSTIME de la Kanal D2, l-a legat o strânsă prietenie de regretata Draga Olteanu Matei, una dintre cele mai iubite actrițe ale României.  Aflat la debutul sau în lumea televiziunii, la vârstă de doar 12 ani, acesta prezența o emisiune dedicată copiilor, în orașul în orașul natal, Piatra Neamț. Acolo a întâlnit-o pe cea care avea să-i devină mentor.

„Cele mai interesante discuții cu Draga Olteanu Matei au fost cele despre limba română și cât de important este să vorbești corect dacă te afli în

fața unei camere și ai pretenția despre ține că ești un om de televiziune. Ținea mult la gramatica limbii române și la autenticitate ”, povestește Radu Andrei Tudor. 

Citește și: Vedetele Kanal D2, interviu dublu! Ilinca Vandici și Radu Andrei Tudor au dezvăluit cele mai nebănuite secrete

Vedeta Kanal D2  își amintește cu emoție cât de mult l-a impulsionat marea actrița atunci când i-a spus că are încredere în el, în puterea naturaleții sale.

„Consideră că un om de televiziune de succes trebuie să se comporte natural în fața camerei. Îmi amintesc că atunci când a venit director la televiziunea locală unde lucram, m-a scos în față; eram un copil. Mi-a spus atunci că pe mine mă place cel mai mult pentru că am o naturalețe cum rar i-a fost dat să vadă pe sticlă. Vorbele acestea m-au copleșit și mi-au dat mare încredere în mine însumi”,  a povestit Radu Andrei Tudor cu emoție.

Draga Olteanu Matei este, de altfel, și omul care l-a sfătuit pe Radu Andrei Tudor să plece la București pentru a-și continuă visul și a evolua în carieră de om de televiziune.  

Citește și: Cine este Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME, jurnalul de la Kanal D2. Iată de la ce oră va prezenta știrile

Radu Andrei Tudor prezintă NEWSTIME, în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 21:00, la Kanal D2.