Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc cu stupoare să devină părinți pentru prima dată. Celebrul saxofonist a fost întotdeauna transparent cu planurile sale de viitor, iar venirea pe lume a unui copil este o prioritate pentru cei doi artiști.

Citește și: Armin Nicoară, în lacrimi în fața lui Mihai Ghiță! Artistul a mărturisit ce a îndurat pe parcursul vieții: „Singura salvare pentru mine a fost credința”

Cei doi au făcut eforturi pentru a putea deveni părinți, motiv pentru care s-au dus în Paris pentru a face mai multe investigații. Acolo, doctorul le-a dat o veste care i-a neliniștit teribil. Armin Nicoară trebuia să fie supus unei intervenții chirurgicale pentru a putea deveni tată.

„La mine au fost ceva probleme. Am făcut niște analize, rezultatele trebuiau să iasă mai bune, nu a fost așa.

Noi ne-am ales un doctor român de la Paris, acolo am făcut toate investigațiile. Eu trebuia să fac o intervenție chirurgicală. După aflarea veștii, m-am întors la Paris, am mai făcut niște investigații, m-am întors în țară pentru două zile, pentru că aveam eveniment și urma să revin pentru intervenție. Am vorbit cu anestezistul, am programat ziua, ora. Era foarte stresat. Am hotărât să merg singur, fără Claudia pentru a nu o mai supune și pe ea la acest stres emoțional"
,
a declarat Armin Nicoară pentru Spynews.ro.

Armin Nicoară a scăpat de operație! Ce veste i-a dat doctorul: „Tot timpul m-am rugat”

Chiar înainte să se întoarcă în Paris pentru a fi supus operației, Armin Nicoară a primit o veste care l-a bucurat nesus de mult. Ultimele lui analize au ieșit bine, motiv pentru care nu mai trebuia să treacă prin operație.

El a dezvăluit că în tot acest timp s-a rugat să scape de intervenție.

„După ultima vizita la clinică, în Paris, am aflat, din fericire pentru mine, că mi-au ieșit toate analizele foarte bune, nu mă așteptam. Sunt perfect sănătos, să spun așa. Nu a mai fost nevoie de intervenția chirurgicală pe care trebuia să o fac. Dimineața, când să urc în avion, eram în aeroport la Cluj, doctorul i-a dat mesaj Claudiei și i-a spus: Claudia, nu trebuie să mai vină Armin la Paris, nu mai este nevoie de intervenție, analizele

au ieșit extraordinar de bine, nu ne așteptam nici noi. Am început să plâng de fericire! Nu era o intervenție foarte ușoară, urmau și evenimente, nu prea aveam voie să stau în picioare. Tot timpul m-am rugat, am manifestat, cred în legea atracției și îmi repetam tot timpul, înainte această intervenție: Doamne te rog să scap de operație", a mai declarat artistul pentru sursa citată mai sus.

Armin Nicoară și Claudia Puican au primit undă verde din partea doctorilor pentru a putea deveni părinți. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit că trebuie să se gândească serios la perioada în care își doresc ca viitorul bebeluș să vină pe lume, deoarece nu vor să se suprapună cu perioada aglomerată a concertelor.

Ce nume au ales Armin Nicoară și Claudia Puican pentru copilul lor: „Am vrea să-i punem și copilului un nume de sfânt”

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au gândit deja la numele viitorul lor copil. Ei au vorbit cu un preot, care i-au ajutat să aleagă un nume deosibit, care are și semnificație. În cazul în care va fi băiat, ei îi doresc să îl cheme Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema.

„Stăm așa în casă și ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea un băiat îi vom pune numele Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema.

Preotul ne-a spus că Efrem e un nume de sfânt. Este acea icoană cu sfântul Efrem, făcătoare de minuni, din care iese mir. Și atunci am făcut o promisiune acolo, dacă ne ajută bunul Dumnezeu să avem un copil îi vom pune acest nume. Oricum și eu și Armin avem nume de sfinți. Pe mine mă mai cheamă și Ștefania, pe Armin îl cheamă și Vasile, așa că am vrea să-i punem și copilului un nume de sfânt”, a declarat Claudia Puican pentru Fanatik.