Scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț nu mai este un secret pentru nimeni. Neînțelegerile pe care le are cu nașa sa se pare că și-au lăsat amprenta asupra artistului, căruia nu prea îi mai arde nici măcar de distracție.

Tânărul spune că și-a anulat o vacanță la munte, în care trebuia să plece alături de familie. Și nu este singurul concediu în care vedeta nu o să mai ajungă în următoarea perioadă.

„Trebuia să plec la schi, dar am anulat. Nu am mai fost într-o stare bună. A plecat doar fratele meu și vom pleca și noi. Dar de prin 28 ianuarie când va fi și ziua fratelui meu. Mergem în Italia la un resort, să ne putem relaxa și la un spa și să fie puțină mișcare la schi. Trebuia să plecăm la început de februarie și în Punta Cana.

S-a anulat, colega noastră, Stana Stepanescu este gravidă și nu mai poate zbura și am anulat plecarea”
, a dezvăluit Armin Nicoară, pentru FANATIK.

Mai există cale de împăcare între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț? Artistul se declară profund rănit de scandalul cu nașa sa celebră: „Asta e viața, nu am ce să fac”

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț sunt în continuare la cuțite! Chiar dacă Claudia Puican i-a cerut iertare nașei sale de cununie în numele artistului, acesta este în continuare extrem de supărat pe cântăreață.

Mai există șansa ca cele două vedete să cadă la pace? Greu de spus, având în vedere că Armin Nicoară a precizat că în spatele neînțelegerilor nu se află doar discuțiile despre bani, ci și alte motive.

„Nu ajung niciunde cu Georgiana. Asta e viața, nu am ce să fac. Nu pot cu oamenii ăștia și n-am să ajung la comun acord. Nu mai dau nicio declarație nici de bine, nici de rău, nici de nimeni! Doar să mă lase în pace. Nu pot să nu mă mai supăr. Ce să zic? Clar mă doare! Mă doare că un cuvânt nu mai e cuvânt.

Adică, se zice, `Vino aici la mine, uite, să fac asta! Și după aia du-te încolo`, pe ideea asta. (se referă la faptul că Georgiana Lobonț ar fi profitat de el, n. red.).

Citește și: Ce semn a primit Georgiana Lobonț despre sexul celui de-al treilea copil: „Să mai fac o fată”. Cântăreața este în culmea fericirii!

Bă, facem așa, împărțim totul bine, frumos, acolo.

Totul era frumos ca, după aceea, când vezi ce s-a întâmplat… Greu… Să mai faci împărțelile! Am zis asta e viața. Nu mai îmi pare rău, chiar nu mai vreau să spun nimic”, a mai zis Armin Nicoară, pentru sursa citată.