Astăzi, fanii celui mai iubit reality show din România, “Casa iubirii” isi desemnează câștigătorii! Marea finală va putea fi urmarită, la Kanal D, de la 16:00 si de la 19:00. Doi câștigători, un băiat și o fată, vor fi desemnați câștigătorii competiției, prin votul publicului, și vor primi fiecare premiul în bani în valoare de 75.000 de lei.

Citește și: “Casa iubirii” își va desemna, duminica aceasta, câștigătorii celui de-al doilea sezon al reality-ului de la Kanal D

Cel de-al doilea sezon al emisiunii s-a bucurat de un succes urias.  Potrivit datelor furnizate de Kantar Media Romania, "Casa Iubirii" a fost un fenomen in materie de show-uri TV, cu o medie de peste un milion de privitori din intreaga tara, în fiecare ediție. Emisiunea a ocupat locul doi în topul celor mai urmărite show-uri de televiziune din țară, înregistrând cifre impresionante pe intervalul de difuzare. Cu peste 13.3

milioane de fani la nivel national, care au urmarit cel putin o data show-ul de la Kanal D, emisiunea a ajuns si cu cel de-al doilea sezon la inimile publicului.

“Bine ați venit in Marea Finală a sezonului doi “Casa iubirii”! Ne-am îmbracat în haine de sărbătoare, suntem extrem de emotionați, asadar sa înceapă Marea Finala a sezonului doi. Dragi telespectatori, după un an de zile plin de trăiri extraordinar de frumoase ale concurentilor, emoția primului sărut, cea a primului te iubesc, a lacrimilor de iubire,  emoțiile iubirii, iată că ajungem la

final de poveste !”, spune Andreea Mantea.

Patru fete și patru băieți se afla, astazi, în cursa finală si doar doi concurenți, un băiat și o fată, vor ieși triumfători, in urma voturilor publicului, devenind astfel câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii.

Mâine, luni, 15 ianuarie, începe cel de-al treilea sezon al emisiunii, iar telespectatorii îi vor cunoaște pe noii concurenți care intră în "Casa iubirii" la prima lor interactiune in lumina reflectoarelor.

Emisiunea va fi difuzată, ca si pana acum, de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, și în weekend, sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00.

 Nu pierdeți momentul culminant al celui de-al doilea sezon "Casa iubirii" astăzi, de la 16:00 și 19:00. Pregătiți-vă pentru o finală plină de emoții și surprize, în care iubirea și suspansul se contopesc într-un spectacol memorabil, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D!