Andreea Mantea are o carieră de succes, un trup de invidiat și este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din țara noastră. De departe însă, cel mai important pentru vedeta Kanal D este fiul ei și timpul pe care îl petrece alături de acesta.

Fiind o mamă singură, Andreea Martea are parte de și mai multe provocări, însă nu se dă bătută indiferent cât de greu ar fi, și asta pentru că bucuria de a-și vedea copilul fericit este una dintre cele mai mari și mai frumoase recompense pe care ar putea să

le primească vreodată.

Andreea Mantea, o mamă foarte mândră de fiul ei: „E haios, este ironic, este foarte deștept”

Cu ceva timp în urmă, vedeta Kanal D a fost invitata lui Denise Rifai, la emisiunea „40 de întrebări”, unde și-a deschis inima și a vorbit deschis despre rolul de mamă singură, pe care l-a acceptat cu brațele deschise, în ciuda provocărilor și greutăților care apar constant și care, nu de puține ori, i-au apăsat sufletul.

„Este foarte greu, dar este fantastic de frumos! Este...nu cred că mai poate exista un lucru, să mai vină, să mai apară un lucru în viața mea care să-mi ofere atât de multă împlinire. Și acum eu am prostul obicei să fumez, din când în când, dar mă ascund în baie.(...) S unt o femeie singură, cu un copil crescut exemplar, e haios, este ironic, este foarte deştept, îi place să citească.

Nu îmi vine să cred că există așa un copil. Eu singură am reuşit să fac asta. Mai am şi job, am avut de când l-am născut. El avea o lună şi jumătate de când m-am întors la muncă. Muncesc non stop, gătesc trei feluri pe zi. Pe lângă asta, am nevoie şi să fiu femeie, am nevoie de timpul meu personal, eu cu mine, cu o carte, cu yoga.
Sunt fericită, sunt bine
”, a povestit Andreea Mantea, cu mai mult timp în urmă.