Apar noi detalii despre crima de la Padina, care s-a încheiat prin moartea unui bărbat în vârstă de 41 de ani. El era din Târgoviște, era căsătorit și avea acasă doi copii. Înainte de tragedie, unul dintre frații implicați în acest scandal, care ar face parte din clanul „Fabian”, ar fi făcut mai multe comentarii la adresa soției bărbatului ucis. Furios de scena la care a luat parte, bărbatul i-ar fi amenințat și de aici a început un întreg scandal.

Citește și: Vrăjitoarea Sidonia, mama suspecților de crima de la Padina, susține că băieții ei sunt nevinovați! Ce acuzații îi aduce bărbatului ucis: „Mi-a tăiat copiii acel individ”

Cei trei frați se află în aceste momente în arest preventiv. Avocatul suspecților, Adrian Grigorescu, a făcut noi declarații despre acest caz și susține că de vină pentru acest conflict este chiar bărbatul care și-a pierdut viața.

El a mărturisit că cei trei frați doar au încercat să se apere de către atacurile bărbatului în vârstă de 41 de ani, fiind cel care a început să fie violent. Avocatul suspecților a dezvăluit că victima de la Padina a fost cea care i-a atacat pe cei trei frați cu un ciob de sticlă.

„Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița o plângere penală.

Sunt din datele și informațiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz. Situația de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraților Marin, a urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora (…) În acest context, tot victima este cea care, după ce a părăsit incinta pub-ului, s-a deplasat pe terasă și a revenit înarmat cu un ciob de sticlă, că a existat un atac material al acestuia împotriva celor trei frați.
După care a urmat acea lovitură de cuțit care, din păcate, a dus la decesul victime”
, a declarat avocatul Adrian Grigorescu, în fața jurnaliștilor.

Frații suspecți în crima de la Padina, plângere penală împotriva bărbatului ucis 

Avocatul a mai spus că o singură lovitură de cuțit ar fi cauzat decesul bărbatului de 41 de ani, restul fiind leziuni traumatice, care nu ar fi putut provoca decesul.

Cu toate acestea, procurorii au dezvăluit că victima a fost înjunghiată de mai multe ori. Avocatul fraților a mai declarat că este „chiar frustrant” faptul că unul dintre frați se află în arest, în contextul în care el doar s-ar fi apărat. Acum, pe numele victimei a fost depusă o plângere penală.

„Din punctul meu de vedere este chiar frustrant, din punct de vedere profesional, că cel puțin unul dintre acești frați nu a avut niciun fel de participație penală la săvârșirea actelor de agresiune, nu s-a aflat decât în ipostaza de

a se apăra cu pumnul”, a mai declarat avocatul celor trei frați.