O crimă între frați șochează întreaga țară! Un bărbat din Bihor a sfârșit ucis de propria soră, care i-a abandonat apoi cadavrul pe un câmp. Despre motivul care a stat în spatele acestei crime a venit cu mai multe detalii reporterul ne spune colegul meu Claudiu Mihuț, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: VIDEO Criminalul din Săcele, declarații halucinante după ce a ieșit din sala de judecată: „Aveți grijă de mama voastră, de tăticul vostru”

„Femeia acuzată de omor locuia împreună cu fratele ei mai mare și cu alte două surori într-un apartament din comuna bihorean Sântandrei. Se pare că ea era singura care muncea, lucra la un azil de bătrâni și era practic capul familiei. Aseară (n. red. miercuri seara) suspecta a ieșit la plimbare împreună cu fratele său, iar la un moment dat și ar fi ieșit din minți și l-a ucis pe bărbat, iar apoi i-a abandonat cadavrul pe un câmp de lângă sat, unde azi dimineață a fost descoperit de către criminaliști.

La percheziții, anchetatorii au descoperit și frânghia cu care femeia l-a ucis pe bărbatul în vârstă de 42 de ani. Ulterior, aceasta și-a recunoscut fapta și a fost dusă la audieri. Acolo le-ar fi spus procurorilor că a comis crima pentru că s-a săturat să muncească atât de mult și să și întrețină întreaga familie”
, a declarat reporterul NEWSTIME.