După o petrecere cu prietenii, un tânăr de 24 de ani și-a ucis cu sânge rece părinții. Dubla crimă a fost comisă într-un cartier din Brașov, iar individul i-a înjunghiat după ce ar fi consumat stupefiante. Se pare că este recidivist și a mai avut probleme cu legea din cauza substanțelor interzise. El a fost reținut pentru 24de ore.

Citește și: Crimă sângeroasă la Timișoara! Oamenii legii sunt în alertă după ce un bărbat afgan de 28 de ani a fost ucis în plină stradă

Tânărul de 24 de ani muncea în Franța ca bucătar, iar duminică ar fi venit acasă în concediu. Marți seară, 6 februarie, și-a invitat câțiva prieteni acasă, iar petrecerea ar fi fost stropită cu mult alcool, dar și cu stupefiante. În toiul nopții, tinerii s-ar fi luat la ceartă, iar părinții gazdei ar fi încercat să calmeze spiritele încinse.

Dubla crimă s-ar fi petrecut după ce invitații de la petrecere au plecat.

Vecinii spun că ucigașul ar fi realizat abia dimineață ce a făcut și a sunat la 112. „Apelul a venit se pare chiar de la persoana care este în acest moment bănuită ca fiind agresoare. Primele date indică faptul că s-ar fi folosit un obiect ascuțit. Este vorba despre un posibil cuțit”, a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Ce spun vecinii despre părinții tânărului de 24 de ani? 

Strada unde locuia familia tânărului a fost împânzită de polițiști și criminaliști. Vecinii știu că individul obișnuia să se certe cu părinții săi, dar nu le vine să creadă că a fost în stare să le ia viețile.

„Tatăl lui nu era fire noi impunătoare, mai strict un pic. Nu-i convenea, el având anturaj cu oameni mai așa...

Mă șochează că erau părinți lui și nimeni nu se aștepta”, a declarat un vecin.

Principalul suspect al dublei crime ar fi fost certat cu legea și în trecut. Vecinii povestesc că, în urmă cu câțiva ani, mascații ar fi descins la locuința individului și ar fi descoperit în casă substanțe interzise. Tânărul de 24 de ani acuzat de omor a fost audiat de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, el va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.