Doi polițiști se întâlnesc în trafic și se iau la bătaie! Deși sună a glumă, evenimentul bizar s-a produs în realitate, la Slatina. Cei doi agenți aflați în timpul liber nu se cunoșteau și au început au început să se șicaneze în trafic. La un moment dat, oamenii legii au ieșit din mașină, s-au bătut, iar unul dintre ei a ajuns la spital.

Agenții și-au împărțit pumni până ce unul dintre ei a ajuns la spital 

Cei doi polițiști din Olt, cu vârsta de 32, respectiv 35 de ani, se aflau într-un cartier mărginaș al orașului. Erau cu mașinile personale în timpul liber și urmau să înceapă luni serviciul.

„Incidentul s-a petrecut în trafic, pe o stradă din Slatina. Unul dintre polițiști nu ar fi semnalizat schimbarea direcției de mers, forțându-l pe celălalt să pună o frână bruscă. De aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas”,

a transmis Teo Argint, corespondent Kanal D.

Polițistul în vârstă de 32 de ani, care lucrează la Biroul de Operațiuni Speciale, a ieșit din mașină și a început să-l lovească pe colegul său. Nici polițistul de 35 de ani, agent principal în cadrul Inspectoratului Județean din Olt nu s a lăsat mai prejos.

„S-a adunat lumea, se uita la ei ca la urs.

Știrea dă prost, dă foarte rău știrea. Mai ales când ești cineva, nu poți să te dezbraci de caracter chiar așa oriunde și oricând. Ce pretenții mai avem la tineret?”, spun oamenii din zonă. 

Agentul de 35 de ani a suferit câteva leziuni și a ajuns la spital, însă a fost externat la scurt timp.

„Coborâm și am văzut pe casa scării, pe geam, o foarte mare agitație aici.

Mai ai încredere în Poliția Română? Dacă ei se bat, de restul ce să mai zici? Chiar nu mai ai încredere în nimeni. Asta e, să le pună niște reguli mai stricte”, mai spun localnicii.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea de măsuri legale”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Victima nu a depus plângere, dar colegii celor doi s-au autosesizat.