Din gelozie, mai mulți indivizi și-au împărțit pumni și picioare pe o stradă din Galați. Indivizii s-ar fi șicanat mai întâi cu mașinile în trafic, apoi au coborât și s-au luat la bătaie.

Unul dintre agresori a fost prins de polițiști pe aeroport, în București, atunci când încerca să fugă din țară. Toți au ajuns în cele din urmă în fața procurorilor.

În mijlocul străzii, printre mașinii, cei trei indivizi se aleargă reciproc. Unul dintre bătăuși își rupe tricoul de pe el, își lovește rivalul de câteva ori, apoi fuge înapoi spre mașină. Urmează o nouă repriză de pumni, după care scandalul se încheie brusc.

Printre șoferii care au văzut scandalul se numără și un vameș, care a pornit semnalele acustice și i-a speriat pe scandalagi. Cei doi agresori l-ar fi urmărit pe tânărul agresat prin oraș.

S-ar fi șicanat cu mașinile, iar apoi indivizii l-au blocat, l-au scos din mașină și au sărit la bătaie.

Surse din anchetă spun că totul s-ar fi întâmplat din gelozie. Unul dintre agresori era furios că rivalul său îi cucerise fosta iubită. Polițiștii au deschis o anchetă însă nici urmă de cei doi agresori. Cu toate că l-ar fi căutat peste tot, unul dintre bătăuși s-a prezentat singur la secție, iar celălalt a fost reținut pe aeroport în București, când încerca să fugă din țară.

„Bărbatul cu vârsta de 24 de ani a fost depistat în aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să părăsească țara și să se sustragă astfel cercetărilor”, a declarat Stoica Ciprian Teodor, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Nici tânărul agresat nu a scăpat de brațul lung al legii. Atât bătăușii, cât și victima au ajuns în fața procurorilor.

„Toate cele trei persoane(n.red. sunt reținute). La acest moment nu aș dori să mă pronunț cu privire la statutul de victimă sau de agresor al unuia dintre cei trei. Ceea ce este cert este că există un conflict între cele trei persoane. Încadrările reținute până la acest moment sunt de lovire sau alte violențe, respectiv tulburare a ordinii și liniștii publice”, a explicat Cătălin Constantinescu Mărunțel, procuror Parchet Judecătoria Galați.

Toți ar putea rămâne în spatele grațiilor pentru 30 de zile dacă magistrații vor admite propunerea de arestare preventivă.