Măcinată de depresie, o tânără de 33 de ani dintr-o comună din Argeș și-a pus capăt zilelor. Femeia este soția primarului din localitate și a fost găsită fără viață în casă. Tragedia în urma căreia trei copii mici au rămas fără mamă face obiectul unei anchete penale.

Ioana avea 33 de ani, era căsătorită, mamă a trei copii și nu părea să-i lipsească nimic.

În spatele tabloului de familie perfectă și fericită, pe care îl afișa în fotografii, tânăra ar fi ascuns însă o boală grea, care ar fi măcinat-o de ceva vreme: depresia.

„Era tot timpul zâmbitoare, vorbăreață, se posta tot timpul la petreceri, cu prietenii. Era o mamă dedicată pentru ei, era familistă, era sufletistă. E un șoc total pentru toată comuna. Ce a împins-o pe ea să facă treaba asta, nu știu”,

povestește o localnică.

Ioana s-ar fi luptat cu depresia, chiar dacă nu lăsa să se vadă acest lucru 

Ioana nu a mai putut să lupte cu gândurile negre, care nu-i dădeau pace, și a recurs la acest gest extrem. Și-a adus copiii la școală de dimineață iar la câteva ore a fost găsită fără suflare în locuință. Miercuri, tânăra își sărbătorise soțul și copiii cu ocazia aniversării zilei de nume și postase fotografii cu ei.

Soțul este primar iar familia era extrem de iubită și apreciată în comunitate.

„Primarul, îl știu de copil, e un om blând, așezat, n-am auzit nimic de el, vorbe rele. Singura treabă, cred că a făcut vreo depresie și netratată, probabil că o fi mai veche, mă gândesc. Adică a avut trei copii, grijile sunt mari”, „Când am auzit m-am închinat. Deci nu pot să-mi imaginez nici acum, nu pot să cred.

Dacă te întâlneai un minut sau cinci secunde să stai de vorba, aveai cu cine”, mai spun sătenii.

Ca o ironie, în urmă cu câteva zile tânăra a scris un mesaj pe Facebook, însă nimeni nu s-a gândit la ce avea să urmeze: „Nu există oameni răi, ci doar oameni nefericiți, iar omul nefericit se exprimă cu răutate cumva, să îl facă pe cel de lângă el să-i înțeleagă durerea lui, să fie ajutat.

Este un strigăt de ajutor.”

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Între timp, familia se pregătește de înmormântare.