O tânără mamă din Constanța a recurs la un gest extrem la doar 3 zile după ce și-a adus copilul pe lume. Tragedia s-a produs cu puțin timp în urmă, la Spitalul din Medgidia.

Femeia ar fi intrat în depresie imediat după ce a născut. La aproximativ două zile după ce a adus copilul pe lume, tânăra s-a decis să îl dea pe micuț spre adopție, așa că personalul unității medicale a urmat protocolul stabilit pentru astfel de situații.

„A semnat un protocol cu asistenta socială, în prezenţa Poliţiei, că renunţă la copil. Asta s-a întâmplat la prânz. A fost respectat şi protocolul, a venit şi poliţistul şi Asistenţa Socială din Primărie, în prezenţa directorului medical, a mea, s-a semnat un protocol. Apoi, ce s-a întâmplat numai ea ştie”, a declarat Dorel Oprea, director spital Medgidia, notează observatornews.ro.

Nimeni nu își poate explica de ce a recurs femeia la gestul necugetat și a luat decizia extremă de a se arunca de la geamul salonului din maternitatea în care a și născut.

Tragedia de la Constanța amintește de mama din Botoșani, care a sărit cu copiii pe geam

La finalul lunii august, o tânără mamă din Botoșani a recurs la un gest necugetat.

Chinuită de gânduri negre, femeia s-a urcat pe geamul unui motel din localitate, de unde și-a aruncat mai întâi cei doi copii și de unde urma să sară și ea. Din fericire, salvatorii au intervenit la timp iar femeia nu a fost rănită.

Cei doi micuți, în vârstă de 1 și 2 ani, au fost aruncați de la etajul doi al clădirii, astfel că starea lor a fost gravă.

Mezinul nu a supraviețuit. Fratele său cu un an mai mare a ajuns însă la spital, unde a fost îngrijit de medici timp de aproape o lună. Leziunile pe care le-a căpătat în urma gestului necugetat al mamei sale i-a făcut pe doctori să își facă griji pentru viața sa.