Tragediile se înmulțesc în Fâșia Gaza. Întreaga familie a unui jurnalist a fost ucisă în urma unui bombardament israelian ce a lovit o tabără de refugiați. Nimeni nu-și explică de ce loviturile aeriene sunt îndreptate tocmai acolo unde sunt adunați oameni care vor să fugă de moarte. Astfel de scene au loc zilnic în Gaza. Copiii nevinovați sunt luați de părinții îndurerați pentru a fi îngropați.

Printre cei care și-au pierdut familia se află și corespondentul Al Jazeera din Gaza. Deznădăjduit, el ține în brațe corpul neînsuflețit al fiului, pentru ultima dată. În urma bombardamentului israelian, el și-a pierdut soția, fiul, fiica și un nepot. Nimic nu poate fi mai dureros pentru un părinte decât ca acesta să își îngroape copiii. Jurnalistul promite însă că își va face meseria în continuare.

Și alți părinți trec acum prin același calvar, iar la spital ajung extrem de mulți răniți, majoritatea copiii.

Oficialii palestinieni spun că ar fi vorba de 2700 de copii morți până acum, în cele 20 zile de război.

Citește și: ONU atrage atenția: Luptele din Fâșia Gaza se transformă într-un dezastru umanitar

Între timp, Hamasul continuă să arunce rachete către Israel, dar apărarea antiaeriană reușește să oprească o mare parte din ele. Pe de altă parte, armata israeliană a făcut o incursiune mai amplă în Fâșia Gaza, unde ar fi vizat mai multe celule teroriste.