Scene șocante au fost filmate în centrul Capitalei. O contabilă care ar fi vrut să își pună capăt zilelor a scăpat miraculos după ce a căzut de la mare înălțime direct în capul unei trecătoare. Biata femeii a ajuns în stare gravă la spital, însă s-a stins din viață în noaptea de miercuri spre joi. Martorii au privit înmărmuriți întregul episod ce pare desprins din filme.

O cameră de supraveghere din Piața Unirii a filmat momentul în care femeia de 43 de ani, cu mintea încețoșată de gândul sinucigaș, s-a prăbușit în gol

de la etajul cinci al clădirii. Ceasul rău a făcut ca exact în acele clipe să se nimerească pe trotuar bucureșteanca de 60 de ani iar ce a urmat pare de-a dreptul ireal.

Femeia care a sărit de la balcon a plecat pe picioare după incident, însă cea peste care a căzut nu a mai putut fi salvată

Totul s-a derulat sub privirile îngrozite ale celorlalți trecători iar, după scena șocantă, femeia care s-a aruncat de la balcon s-a rostogolit pe asfalt iar când s-a dezmeticit

a reușit să se ridice în picioare ajutată de cineva, apoi s-a așezat pe gard până când au ajuns medicii de pe ambulanță. Între timp, cea peste care căzuse a rămas în agonie pe trotuar.

Silviu, asistent medical și voluntar al aplicației „Există un erou în fiecare dintre noi”, era la 500 de metri distanță când a primit mesajul care anunța nefericitul incident. Însă cumplita ironie a sorții a făcut ca victima în vârstă de 60 de ani să aibă amarnic de suferit.

Transportată la Spitalul Universitar, a fost operată de urgență, dar medicii nu au mai putut să o salveze. S-a întâmplat să fie momentul nepotrivit la locul nepotrivit, spun martorii: „Poate să cadă o cărămidă, nu un om, e inevitabil. N-a fost un gest intenționat să cadă peste cineva, clar a avut motive de a recurs la acest gest, de s-a aruncat... probleme familiale probleme, de serviciu, ceva a demoralizat-o”, „Chiar mi-ar fi teamă să mai trec pe lângă blocuri, cred că o să le evit de acum înainte, o să o iau o
distanță de balcoane.”

Din primele verificări anchetatorii tind să creadă că femeia de 43 de ani ar fi încercat să se sinucidă. Era contabilă și se afla la serviciu. În respectiva clădire există mai multe apartamente în care au sediul unele firme. Ea va fi audiată cel mai probabil, dar criminaliștii vor sta de vorbă și cu rudele sau reprezentanții firmei.

„Până să dea un verdict final, autoritățile iau în calcul toate variantele: fie femeia de 43 de ani s-ar fi aruncat de la balconul firmei de contabilitate, fie ar fi fost vorba despre un accident. Cert este că oamenii legii au demarat o anchetă și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis Adina Iliescu, reporter Kanal D.

Ancheta a fost preluată de un procuror de la Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 4.