Scene violente au fost surprinse chiar în centrul orașului Târgu Jiu, unde un tânăr de douăzeci și șase de ani a fost pus la pământ și lovit cu pumnii și picioarele de mai mulți indivizi. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare unde internauții se întreabă acum de ce poliția locală nu patrula în zonă în momentul scandalului.

Cei trei agresori sunt cercetați într-un dosar penal pentru lovire și alte violențe

Tinerii  implicați în scandal au petrecut împreună mai multe ore într-un bar în zonă. O neînțelegere i-a determinat să se întoarcă împotriva unui coleg de pahar, un tânăr de douăzeci și șase de ani. Unul dintre scandalagii își pune rivalul la punct cu o sticlă și un potop de amenințări.

Scandalul s-a petrecut săptămâna trecută în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, în jurul orei trei dimineața, însă imaginile au apărut în spațiul public abia luni.

Nu se știe de ce niciun polițist local nu patrula zona în noaptea scandalului. Mulți localnici au fost treziți și s-au speriat de țipetele din stradă.

Cei trei agresori cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani sunt cercetați într-un dosar penal pentru lovire și alte violențe.