Un tânăr de doar 17 ani a sfârșit ucis în bătaie, pe stradă, la Tulcea. Adolescentul a fost lovit cu bestialitate de doi bărbați care s-au luat de el fără niciun motiv. Agresorii ar fi cunoscuți pentru problemele cu legea iar acum au fost arestați preventiv. Agresorii s-au apropiat de tinerii care discutau în fața blocului, după cum o demonstrează imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Erau trei, iar doi dintre ei au devenit agresivi.

N-au fost provocați în niciun fel, spun martorii. Chiar și așa, au urmat scene de coșmar care s-au încheiat cu o tragedie. Tânărul era cu patru prieteni în fața unui bloc. La un moment dat, trei indivizi s-au apropiat de el și după un schimb de replici l-au atacat cu pumnii și picioarele. A reușit să fugă și să se refugieze, însă la scurt timp a fost prins și lovit din nou până a căzut inconștient.
Martorii spun că tânărul a avut ghinionul de a se afla în calea scandalagiilor pe care nu îi cunoștea.

Tânărul a fost lovit cu bestialitate de către agresorii care l-au atacat 

Tânărul n-a avut nicio șansă și a fost răpus de lovituri. Robert avea șaptesprezece ani și se mutase din satul părinților într-o garsonieră în Tulcea, unde încerca să își construiască un viitor.

Acum, rudele sale sunt în stare de șoc. Cei doi agresori nu au fost greu de identificat. Polițiștii i-au găsit la fața locului, lângă victimă.

Citește și: Abia acum s-a aflat cine este ucigașul Alinei, românca ucisă în Italia! Ancheta a fost dată peste cap

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum agenții par să discute liniștiți cu agresorii și abia după un timp se gândesc să-i ducă la audieri.

Marți, un judecător a decis să îi aresteze pe suspecți pentru treizeci de zile. Surse din anchetă spun că indivizii au mai avut probleme cu legea și în trecut.