În ultima perioadă, tatăl lui Vlad Pascu, șoferul care a condus sub influența stupefiantelor și a provocat tragedia de la 2 Mai, a fost chemat de mai multe ori să dea cu subsemnatul în fața polițiștilor.

Mihai Pascu se află sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Marți, bărbatul a venit din nou la poliție. Foarte relaxat, acesta s-a prezentat în fața organelor legii în pantaloni scurți.

Mihai Pascu a alergat printre mașini, atât înainte de a intra în secția de poliție, cât și atunci când a ieșit.

Tatăl lui Vlad Pascu a vrut să dea cu scuterul peste jurnaliști

Nu este nici pe departe cel mai deplasat comportament pe care Mihai Pascu l-a afișat de când a început să facă drumuri constante în fața oamenilor legii.

Cu câteva zile în urmă, bărbatul a fost chemat la DIICOT. În acea zi, în fața oamenilor legii a ajuns și soția sa. Mihai Pascu a intrat în instituție cu casca pe cap. Câteva minute mai târziu, acesta a fost surprins de jurnaliști în timp ce râdea singur pe hol. Vă reamintim că acest lucru se petrecea în clipele în care fiul său era acuzat de uciderea a două persoane.

Citește și: Șoferul accidentului de la 2 Mai, dosar penal din cauza stupefiantelor încă de la 13 ani! Noi informații ies la iveală

Nici când a plecat de la DIICOT bărbatul nu a renunțat la atitudinea deplasată. Mihai Pascu a vrut să treacă cu scuterul prin jurnaliștii care îi puneau întrebări. În urma incidentului, Mihai Pascu s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din cuplă și părăsirea locului accidentului.

Toată familia Pascu, în vizorul oamenilor legii

Familia Pascu a intrat în atenția oamenilor legii după ce Vlad Pascu a provocat accidentul din stațiunea 2 Mai. S-a constatat că în momentul în care se afla la volan, Vlad Pascu se afla sub influența stupefiantelor.

Tânărul în vârstă de 19 ani a intrat cu bolidul într-un grup de tineri.

Din nefericire, doi dintre aceștia și-au pierdut viața în urma accidentului.

Ulterior, și mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, a fost arestată preventiv după ce a fost acuzată de șantaj de una dintre prietenele fiului său. Nici capul familiei, Mihai Pascu, nu a scăpat de brațul legii.