În anturajul lui Vlad Pascu se învârteau și alți tineri de bani gata. Potrivit unor surse din anchetă ar fi și copii de politicieni sau funcționari publici. Aceștia luau parte la petrecerile ilegale din vila în care teribilistul locuia singur. Printre ei și tânăra de 19 ani care ar fi fost șantajată de Miruna Pascu. Fata a făcut dezvăluiri uluitoare în fața anchetatorilor. Prietena lui Vlad Pascu, cea care a denunțat-o pe Miruna Pascu la DIICOT, a povestit cu lux de amănunte în fața procurorilor ce se întâmpla la petrecerile teribiliste cu substanțe

interzise și alcool, iar apoi urmau scene de-a dreptul îngrijorătoare, povestește fata. Teribilistul de bani gata se urca pe acoperișul vilei și plânge, iar la un moment dat ar fi scos mașina din curte și ar fi plimbat prin oraș chiar pe șinele de tramvai.

„M-am julit foarte tare la genunchi, atât de tare că atunci când a trebuit să merg de Paște la bunicii mei nu am putut urca cele patru etaje de la bloc”,

povestește tânăra.

Prietena lui Vlad Pascu, șantajată de mama acestuia

De altfel, tinerii au filmat destule scene bizare de la respectivele petrecerii, iar ipostazele în care nu s-au sfiit să se posteze public sunt îngrijorătoare. Nu de puține ori apropiații au observat ceva suspect în comportamentul tinerei. La un moment dat a fost la un pas de inconștiență și a ajuns la spital, a mărturisit asta chiar în discuția purtată cu mama lui Vlad Pascu, când aceasta din urmă ar fi șantajat-o.

Citește și: Vlad Pascu, șoferul accidentului din 2 Mai, primele declarații! A fost adus în cătușe la DIICOT: „Nu am cum să dau timpul înapoi”

Miruna Pascu: Îmi spui și mie ce probe există împotriva ta?

Martor în dosar: Păi, nu știu, tocmai de asta mi-e frică.

Miruna Pascu: Te-a găsit cineva, te-a testat vreodată și-a găsit?

Martor în dosar: Da, de testat și de găsit chiar m-a găsit. Am avut și internări, s-a și scris, s-a și găsit și s-a scris în presă, adică pentru mine, la mine treburile sunt destul de clare, adică dacă mă duc acolo și nu zic nimic.

Miruna Pascu: Ce internări ai avut?

Martor în dosar: La Obregia, pentru consum, și de care se știe și eu dacă mă duc acolo...

Tânăra e fiica unui funcționar public din primăria Sectorului 1. Potrivit declarației de avere, mama ei deține mai multe terenuri și case atât în București, cât și în Giurgiu. Unul dintre apartamente are peste 230de metri pătrați.

Tânăra e martor în dosarul în care Vlad Pascu este acuzat de trafic de substanțe interzise și că a organizat petreceri cu astfel de substanțe în locuință.

Familia Pascu, în atenția autorităților 

Amintim că Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care a provocat accidentul din 2 Mai, se află în arest preventiv din data de 20 august, la o zi după ce a intrat cu mașina într-un grup de 8 tineri și a omorât doi dintre ei. Și Miruna Pascu, mama șoferului, a fost arestată preventiv după ce a fost acuzată că a încercat să o șantajeze pe prietena lui Vlad Pascu după accident. 

Mihai Pascu, tatăl șoferului, are și el probleme cu autoritățile. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, după ce a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, când pleca de la DIICOT.