Mama lui Vlad Pascu a fost reținută după audierile maraton de joi.

„Mama lui Vlad Pascu a ieșit de aici, din sediul de la DIICOT și știm foarte bine că aceasta a stat aproape toată ziua și a dat explicații în fața anchetatorilor. Femeia este anchetată pentru că este suspectată că ar fi influențat martorii din dosarul în care se afla și fiul său, Vlad Pascu.

Ea a fost joi seară reținută și a fost dusă în centrul de reținere. Așteptăm să vedem și ce decizie vor lua magistrații, dacă o vor plasa pe aceasta sub o măsură preventivă mai blândă.

Citește și: Ginerele soților morți la Crevedia, amendat! Bărbatul nu înțelege pentru ce a fost sancționat: „Sunt un infractor, ce sunt?”

Femeia este suspectată că ar fi influențat martorii din dosarul în care se afla și Vlad Pascu

De altfel și Vlad Pascu a ieșit joi seara. Nu am putut să-l vedem pentru că poliția a băgat mașina în garaj iar acesta a fost dus către Constanța, acolo unde se află în arestul preventiv, după ce știm foarte bine că a avut loc acel tragic accident în localitatea 2 Mai.

Citește și: Cu câteva ore înainte de accidentul din 2 Mai, Vlad Pascu și tatăl lui au avut un dialog halucinant: „Lasă, tată, că o să dau eu un telefon. Nu-ți ia nimeni permisul”

Ce știm până în momentul de față este și faptul că tatăl lui Vlad Pascu, cel care a fost chemat astăzi la sediul DIICOT în calitate de martor în acest dosar, a plecat de aici în calitate de suspect și sub o măsură preventivă, respectiv măsura controlului judiciar, pentru că în urma perchezițiilor de joi dimineață au fost descoperite mai multe cartușe în locuința acestuia”,

a transmis Adina Iliescu, reporter Kanal D, de la sediul DIICOT.