Șase frați au rămas orfani după ce părinții lor au murit nevinovați într-un accident cumplit în Buzău. Mașina în care se aflau cei doi a fost izbită violent de un tren marfar, după ce șoferul, un vecin al acestora, nu s-a asigurat. Bărbatul vinovat a supraviețuit impactului, dar este și el în stare critică.

Deși semnalele acustice și luminoase erau pornite la trecerea cu calea ferată, șoferul nu ar fi oprit mașina

La nouăsprezece ani, Georgiana s-a trezit singură cu cinci frați în grijă după ce părinții au pierit într-o clipă. Bărbatul de patruzeci și doi de ani și soția de treizeci și șase de ani munceau în construcții ca să le asigure copiilor un trai decent. Când s-a petrecut tragedia, cei doi mergeau să termine o lucrare, cu mașina unui vecin, care era la volan.

„M-a sunat toată lumea că uite ce s-a întâmplat, am văzut pe Facebook, vezi dacă e adevărat și am sunat pe numărul lui mama și mi-a răspuns

doamna ofițer. Mi-a zis ce și cum, ce s-a întâmplat, dacă știu. M-a informat”
, a spus fiica unei victime.

Citește și: Bucăți dintr-o dronă rusească, găsite în România! Klaus Iohannis a reacționat: „O astfel de situație ar fi complet inadmisibilă”

În mașină se mai afla un alt pasager, un bărbat de șaizeci și cinci de ani. Deși semnalele acustice și luminoase erau pornite la trecerea cu calea ferată, șoferul nu ar fi oprit.

Mașina a fost târâtă mai bine de două sute de metri după impactul violent cu locomotiva. Cei doi soți și celălalt pasager au murit pe loc. Doar șoferul, un bărbat de cincizeci și unu de ani, a scăpat cu viață, iar acum se află internat în spital.

Mecanicul de tren a fost testat pentru alcool iar rezultatul a fost negativ. Din cauza stării de sănătate în care se afla, șoferului mașinii i-au fost prelevate probe biologice și urmează să se stabilească dacă era băut.