Dramă fără margini într-o familie din Călărași. O tânără farmacistă s-a stins din viață pe șina de tren, în timp ce familia o aștepta în gară. Venise să își viziteze rudele, însă nu a mai apucat să calce pragul casei natale. Tatăl său, polițist, este cel care i-a găsit trupul neînsuflețit, împreună cu sora mai mică a fetei.

Citește și: Loredana, autoarea crimei din Mangalia, a vrut să-i fie aduse mai multe lucruri în arest. Mama ei nu a stat pe gânduri: „E năucită de cap, e aeriană”

„Nu mai pot. Îmi pare rău de copilul ăsta de nu mai pot. Maică-sa țipă și plânge cu tabloul ei în brațe”, a declarat o apropiată a familiei îndoliate. Andreea avea 27 de ani și lucra ca farmacist în Constanța. Deși era deja stabilită în alt oraș își vizita familia din satul Ciulnița, județul călărași, pe cât des putea. Miercuri seara, în jurul orei 23 ar fi trebuit să se întâlnească cu sora ei mai mică în gară.

Ultimele ei cuvinte au fost: „Uite, acum cobor”.

Trupul Andreei a fost găsit pe calea ferată. Anchetatorii nu exclud ipoteza unui omor 

În momentul în care trenul a ajuns în gara din Ciulnița, tânăra nu a mai răspuns la telefon. Panicată, sora mai mică l-a chemat și pe tatăl lor, polițist, să o caute pe Andreea. „Când a venit taică-su co sora ei să o caute era foarte întuneric.

N-au găsit-o ei, a sunat telefonul și pe urmă a dat de ea. S-a agățat și a căzut din tren, s-a lovit la cap. S-ar fi agățat de ușă”, a mai spus femeia. Trupul tinerei a fost găsit pe calea ferată, la aproximativ două sute de metri de capătul peronului.

Deși unii martori susțin că fata s-ar fi împiedicat în momentul în care ar fi vrut să coboare din tren, anchetatorii nu exclud nici ipoteza să fi fost împinsă de cineva.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind încă în desfășurare. Andreea a crescut într-o casă modestă, chiar în apropiere de calea ferată, locul în care și-a găsit și sfârșitul.

Vecinii au doar cuvinte de laudă la adresa ei. „Avea un viitor foarte frumos în față, un copil extraordinar, o fată foarte frumoasă, plânge toată strada, plânge tot cartierul”,

a declarat o vecină. În cursul zilei de joi, mai mulți cunoscuți au venit să îi aducă un ultim omagiu Andreei. Acum, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași trebuie să stabilească dacă tânăra a fost împinsă spre moarte sau dacă a fost doar un accident tragic.