Loredana, autoarea crimei din Mangalia, a vrut să-i fie aduse mai multe lucruri în arest. Cu o zi în urmă, Loredana Atănăsoaie a fost vizitată pentru prima dată de către mama sa, de când se află în arest preventiv.

Loredana este în arest pentru 30 de zile în urma deciziei Tribunalului din Constanța, pentru infracțiunea de omor. Cu câteva săptămâni în urmă, tânăra și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul neînsuflețit într-un parc din Mangalia.

Loredana, autoarea crimei din Mangalia, a vrut să-i fie aduse mai multe lucruri în arest. Ucigașa a vrut un anumit preparat

După ce trupul fără viață al Alinei Ciobanu a fost descoperit sub o bancă din parcul Tosca din Mangalia, Loredana Atănăsoaie și-a recunoscut fapta. De atunci, ea se află în arest. La aproximativ două săptămâni de la crima care a îngrozit România, mama ucigașei a vizitat-o.

Femeia nu a venit cu mâna goală la fiica sa, ci i-a adus mâncare și încălțăminte. Starea în care a găsit-o pe Loredana a afectat-o și mai tare pe mama sa, care spune că nu poate să-și revină din șoc, din momentul în care a aflat ce a făcut fiica sa.

„E năucită de cap, e aeriană. Trei șaorma și o pereche de adidași.(...)

Două, trei zile n-am mai realizat… Și acum iau pastile, ca să pot să fiu calmă”, a spus mama criminalei, pentru Antena 3 CNN.

Mama criminalei speră ca fiica sa să obțină o pedeapsă mai blândă, pentru că aceasta spune că tânăra era responsabilă și era un ajutor de nădejde în casă și pentru frații ei.

Tot joi, 24 august, mama Loredanei a precizat că în noaptea tragediei nu a vorbit cu fiica sa.

„N-am vorbit… Am vorbit de Radu, de Raluca, de Vlăduț, frații ei. Îi e dor de ei. Bărbatul casei, că suntem singuri de 9 ani. Făcea treabă, învăța, se ducea la școală, făcea naveta, pleca la 7 se întorcea la 3”, a mai spus femeia.