Loredana Atănăsoaie, dezvăluiri în fața mamei sale! Crima care a îngrozit România s-a petrecut zilele trecute la Mangalia. Atunci, Loredana Atănăsoaie și-a omorât cu sânge rece cea mai bună prietenă, pe Alina, în vârstă de 18 ani, care locuia în județul Vaslui.

Ulterior, aceasta i-a pus trupul neînsuflețit într-o valiză și l-a dus în parc, unde l-a abandonat. Trupul fără viață a fost găsit duminică, 6 august 2023, după ora 5 dimineața.

Cu puțin timp în urmă, mama criminalei a vizitat-o pe fiica sa în arest, unde aceasta a fost adusă de către oamenii legii.

Loredana Atănăsoaie, dezvăluiri în fața mamei sale! Femeia a mărturisit ce i-a spus fiica sa: „Regrete, regrete, regrete...”

Criminala din Mangalia va sta în spatele gratiilor pentru o perioadă de 30 de zile, unde a fost vizitată de către mama sa.

În fața camerelor de filmat, femeia a dezvăluit ce i-a spus fiica sa.

Mama Loredanei Atănăsoaie trece prin clipe grele și nu înțelege cum fiica sa, pe care o credea cuminte, a ajuns să apeleze la substanțe interzise și ulterior să își ucidă prietena de suflet.

Citește și: Ultimele mesaje dintre Alina și iubitul ei, chiar în dimineața crimei din Mangalia. Tânărul și-a dat seama imediat că se întâmplă ceva: „Nu mai suport vina că te-am înșelat”

După ce și-a vizitat fiica în arest, femeia a ieșit din secție vizibil afectată. Din spusele ei, se pare că Loredana Atănăsoaie regretă foarte tare crima pe care a făcut-o. Mai mult decât atât, aceasta și-ar fi cerut iertare în fața mamei sale, după care ar fi izbucnit în plâns.

Mama criminalei nu înțelege ce s-a întâmplat cu fiica sa, pentru că ea susține că Loredana Atănăsoaie era o fată educată și cuminte, care nu consuma substanțe interzise și nu i-a cauzat probleme.

„A început să plângă. Regrete, regrete, regrete, să o iert... Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată...”, a declarat mama Loredanei Atănăsoaie, imediat după ce și-a vizitat fiica în arest, conform Antena 3 CNN.