Noi detalii despre crima care a îngrozit întreaga țară. Trupul Alinei, o tânără de 18 ani din Vaslui, a fost găsit duminică, 6 august 2023, puțin după ora 5 dimineața, de un bărbat care traversa parcul Tosca, din Mangalia. Principala suspectă este chiar Loredana, cea mai bună prietenă a ei, o fată de 18 ani. Cele două au hotărât la începutul verii să vină împreună pe litoral și să muncească.

Ele erau prietene din copilărie, motiv pentru care crima ridică foarte multe semne de întrebare anchetatorilor.

Citește și: Mama fetei înjunghiate în Grădina Botanică a fost găsită! Lăsase în urmă un mesaj de adio cutremurător: „Eu nu pot să trăiesc fără Meliss”

Relația dintre cele două, care erau și colege de vară, a început să devină tot mai tensionată. Loredana susține că totul a început din cauza faptului că Alina își înșela iubitul și o obliga și pe ea să îi fie complice.

Anchetatorii au descoperit niște mesaje suspecte pe telefonul Alinei, cu iubitul ei. Fratele victimei a declarat că acele mesaje au fost trimise, de fapt, de către Loredana, care încerca să își creeze un alibi. Prin acele mesaje, în care pretindea că este Alina, ea încerca să îl convingă pe iubitul fetei că își dorește despărțirea și că urmează să plece la gară.

„Ea: Vreau să ne despărțim.

Nu mai suport vina că te-am înșelat... Găsește pe cineva mai bun!

El: Ce s-a întâmplat de nu dormi? De ce zici asta? Răspunde, te rog. Știu că nu sunt destul de bun și de ajuns...

Ea: Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o țigară! Și după iau un taxi până la gară... Ai grijă de tine, Sergiu!

El: Nu am înțeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos! Te rog frumos! De ce îmi faci așa? Răspunde, te rog!”, sunt mesajele găsite de anchetatori pe telefonul Alinei, potrivit Antena 3. 

Ce i-a spus Loredana iubitului Alinei, imediat după ce a ucis-o: „Noi două am fost străine aici”

Loredana și-a dus în continuare planul de a îl face pe iubitul Alinei să creadă că nu știe nimic despre dispariția ei. După ce a lăsat trupul neînsuflețit al prietenei sale în parc, Loredana s-a întors înapoi la hotel și a continuat să se comporte de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Ea i-a spus tânărului că nu știe nimic de prietena ei, că ele nu mai au nicio legătură și încerca să îl conducă pe o pistă greșită de fiecare dată când o întreba unde se află. 

Citește și: Chiar dacă era nevinovat, a petrecut 30 de ani în spatele gratiilor. Povestea bărbatului din SUA a impresionat o lume întreagă: „Este o luptă”

„El: Nu si-a luat toate lucrurile și a închis telefonul. Nu pot să o sun. Ne-a spus că vrea să ne despărțim și după a zis că pleacă acasă.

Ea: Eu știu ce face ea și pe unde umblă. Nu știu Sergiu. O sa verici la ora 12, dacă ai răbdare până atunci.

El: Poate o deschide telefon și încă o dată scuze de deranj chiar nu am vrut să te deranjez. Dar eram disperat și mi se făcuse rău. Mulțumesc frumos(...)

Ea: Înțelege că eu nu știu nimic din ce face Alina. Eu nu îi mai știu viata. Noi două am fost străine aici.

El: Bine, daca mai auzi ceva de ea îmi zici. Ai fost în camera?

Ea: Da, a plecat cu tot cu bagaje. Cred că a așteptat să plec eu la muncă, să nu văd când pleacă”, sunt câteva dintre mesajele pe care și le-au trimis Loredana și iubitul Alinei.