O româncă șochează Italia după ce l-a lăsat să moară în stradă pe Giancarlo Zito, un reputat medic neurolog în vârstă de 51 de ani. Doctorul era pe motocicletă când femeia l-a spulberat cu mașina, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Românca a izbit motocicleta pe care o conducea medicul pe o stradă din cartierul Aurelio, din capitala Italiei, Roma. În urma impactului bărbatul a fost aruncat în peretele unei clinici private, pe partea cealaltă de drum.

O româncă șochează Italia! Femeia le-a spus oamenilor legii că nu și-a dat seama că a lovit pe cineva cu mașina

Femeia și a văzut nestingherită de drum și a lăsat victima în agonie. Imediat la fața locului au ajuns mai multe cadre medicale care însă nu i-au putut salva viața și a fost declarat decesul. Românca a mers abia a doua zi la poliție și a spus că nu și-a dat seama că a lovit pe cineva.

O contrazic însă imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la un bloc din de apartamente de lângă via del Casale San Pio V, unde s-a petrecut teribilul accident.

Citește și: Ianis s-a trezit în miezul nopții cu o durere în piept. La scurt timp, tânărul de 17 ani a murit: „A fumat foarte mult și a băut energizant, ceea ce este fatal”

Carabinierii spun că în respectivele imagini se poate vedea cu exactitate cum femeia a coborât din mașină după ce l-a lovit pe medicul chirurg, s-a uitat la victimă, după care, fără nici măcar o urmă de remușcare s-a urcat înapoi în vehiculul pe care îl conducea și a condus mai departe. După ce românca a ajuns în fața oamenilor legii, aceasta a rămas fără permis de conducere și este cercetată pentru omor.

Până în acest moment, autoritățile nu au dat mai multe detalii despre identitatea femeii și nici despre măsurile care se vor lua împotriva acesteia.