Descoperire terifiantă în Mamaia, unde un criminal l-ar fi ucis pe administratorul unei baze sportive, apoi ar fi dat foc cadavrului. Ar fi vorba de socrul unui avocat iar criminaliștii care au ajuns la locul înfiorătorului asasinat vorbesc despre o violență ieșită din comun.

Anchetatorii cred că acest bărbat a trecut pe lângă clubul de tenis la puțin timp după comiterea crimei. Pescarul era obișnuit să îl vadă pe administratorul bazei în fiecare dimineață la recepție.

Descoperire macabră la o bază sportivă din Mamaia! Anchetatorii au descoperit o imagine extrem de violentă la clubul de tenis

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de un angajat chiar în recepția clubului de tenis din Mamaia. Victima avea șaizeci și nouă de ani iar toate indiciile creionau imaginea unui sfârșit violent.

„Un pacient politraumatizat, inconștient. La fața locului s a deplasat un echipaj SAJ, care a găsit pacientul de sex masculin decedat și care prezenta arsuri pe o suprafață importantă a corpului

și alte traumatisme”
, a declarat Adrian Pisică, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Bărbatul era administratorul bazei unde mai multe terenuri de tenis pot fi închiriate. Surse din anchetă spun că fiica bărbatului conduce clubul, dar este plecată în străinătate.

Citește și: Tragedie la Timișoara! Un motociclist și-a pierdut viața în urma unui impact mortal: „Foarte puternic s-a izbit”

„În urma examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta prezintă urme de violență. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Imediat locul a fost împânzit de criminaliștii care au ridicat amprente și probe de pe o suprafață de zeci de metri pătrați.

Se anunță o anchetă extrem de complicată. Polițiștii și procurorii audiază toți apropiații bărbatului pentru a stabili cine ar fi avut motive să pună la cale o astfel de răzbunare. Cel puțin până în acest moment este exclusă varianta unui conflict spontan. Urmele de arsură par să susțină scenariul unei crime planificate.