O escapadă cu prietenii pe lac a sfârșit teribil pentru un medic din Timișoara. Tânărul de doar 31 de ani a sărit în apă și nu a mai ieșit. Salvatorii l-au căutat neîncetat aproape douăzeci și patru de ore, dar nici urmă de el. Alin, un tânăr medic de 31 de ani, a mers la Lacul Gozna din Văliug, în Caraș-Severin împreună cu prietenii săi, după o nuntă la care au participat la Reșița.

Ei au intrat toți în apă, însă Alin nu a mai ieșit la suprafață. Tânărul a dispărut subit, iar prietenii lui s-au panicat. 

Citește și: Tragedie la Timișoara! Un motociclist și-a pierdut viața în urma unui impact mortal: „Foarte puternic s-a izbit”

„Au intrat în apă și la un moment dat cu cei prietenii cu care intrase în apă nu l-au mai văzut la suprafață.

Au intrat imediat, dar probabil din cauza adâncimii, din cauza curenților, nu au mai văzut absolut nimic. A fost sunat imediat la 112”
, a declarat unul dintre colegii lui Alin pentru NEWSTIME.

Prietenii lui Alin nu își explică cum s-a ajuns la una ca asta! Nimeni nu îl știa cu probleme de sănătate 

Colegii săi au doar cuvinte de laudă.

Nu îl știau cu probleme de sănătate, așa că nu și explică ce s-a întâmplat. Nu îl știau cu probleme de sănătate, așa că nu și explică ce s-a întâmplat.

„Un băiat extraordinar, atât din punct de vedere uman, cât și profesional”, a declarat unul dintre colegii lui Alin. 

Căutările sunt desfășurate cu ajutorul pompierilor din două județe la fața locului.

Pentru scoaterea trupului său din ape au fost solicitate și echipajele de scafandri. Polițiștii au stabilit că Alin fusese văzut intrând în lac, din zona unui ponton, pentru a înota și se afla la aproximativ 15 metri de mal. Prietenii lui Alin au fost deja audiați de polițiștii care încearcă să stabilească ce s a întâmplat în ziua de duminică. 

„Echipajele formate din polițiști pompieri militari și jandarmii au început căutările bărbatului.

Căutările au continuat și în cursul zilei de astăzi în vederea găsirii bărbatului în cauză”, a declarat Alina Boeru, IPJ Caraș-Severin, pentru NEWSTIME.