Sora Loredanei, criminala din Mangalia, declarații cutremurătoare! Cu câteva săptămâni în urmă, Loredana a îngrozit întreaga țară după ce și-a ucis cu sânge rece prietena cea mai bună la Mangalia, după care i-a abandonat trupul neînsuflețit din localitatea în care a avut loc tragedia.

Alina Ciobanu, victima Loredanei Atănăsoaie, a fost ucisă prin înjunghiere. Ucigașa și-a recunoscut fapta și a fost arestată, unde a fost supusă și unei expertize medico-legale și uneia psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul în care a comis teribila faptă.

Sora Loredanei, criminala din Mangalia, declarații cutremurătoare! Fata vrea ca sora ei să plătească pentru ce a făcut

Loredana se află în arest, unde petrece 30 de zile, așa cum au hotărât autoritățile. În urma crimei pe care a comis-o, familia tinerei spune că se confruntă cu un val de injurii în mediul online.

Pe acest fond, una dintre surorile criminalei din Mangalia a reacționat și a mărturisit că, spre deosebire de mama lor, care speră ca fiica sa să scape cu o

pedeapsă mai ușoară, tânăra consideră că vinovata trebuie să plătească cu vârf și îndesat pentru durerea pe care a provocat-o.

„De când am decis în a răspunde acestor răutăcioși pe Internet, n-am menționat o dată numele surorii mele, cât nici nu i-am luat vreodată apărarea pentru faptele comise. Mama mea, ca și oricare altă ființă dătătoare de viață, are și va avea mereu dragoste pentru proprii copii, sperând schimbarea lor, tocmai de aceea a apelat la un nou avocat pentru reducerea sentinței.

Eu sunt de părere că fapta Loredanei trebuie pedepsită și trebuie să se ia măsuri în legătura cu asta”, a spus sora Loredanei, Claudia Elena, conform Focuspress.

Citește și: Ultimele mesaje dintre Alina și iubitul ei, chiar în dimineața crimei din Mangalia. Tânărul și-a dat seama imediat că se întâmplă ceva: „Nu mai suport vina că te-am înșelat”

În continuarea mesajului pe care l-a transmis, sora Loredanei spune că, chiar dacă speră ca sora sa să beneficieze de un oarecare ajutor, este conștientă că ucigașa trebuie să plătească. Mai mult decât atât, aceasta spune că a cunoscut-o la rândul ei pe victimă, ceea ce o face să susțină că nu ar fi meritat niciodată să treacă prin calvarul care i-a curmat viața.

„Evident, ea fiindu-mi soră, am mai multă empatie și simț de părere de rău pentru ea, deoarece cu toții am rămas șocați de nelegiuirea pe a comis-o.

Evident, nu era un îngeraș, cum nici eu, pe de altă parte, nu sunt, facem prostioare, năzbâtii, ca majoritatea ființelor umane, cred eu, dar punctul în care această întâmplare a degajat, a rămas cu mult peste surprinderea noastră.

Citește și: Filmul crimei din Mangalia, surprins pe camere! Ce a făcut Loredana cu valiza în care se afla prietena ei cea mai bună

Încă o dată spun, fiindu-mi sora personală, cât și fiică pentru a mea mamă, normal că avem speranța la o schimbare sau ajutor, dar nu suntem nici egoiste, pedeapsa trebuiește desăvârșită.Altminteri, viața Alinei  și fapta comisă împotriva ei, cât și familiei ei ar fi în zadar, deoarece, adevărat vă spun, am cunoscut această fată personal și, cu sinceritate și părere de rău, nu merita așa ceva”, a mai spus sora Loredanei.