Apar noi detalii cutremurătoare în cazul mamei din Botoșani care și-a aruncat copiii de la etaj. Femeia pregătise o petrecere pentru ziua de naștere a mezinului, mort în urma gestului extrem. Între timp, medicii încearcă să îl salveze pe fratele său mai mare, însă șansele sunt minime, pentru că este aproape în moarte cerebrală. Tatăl micuților este în stare de șoc.

Citește și: Mesajul de adio pe care l-a trimis femeia din Botoșani, înainte de a-și arunca copiii de la geam: „Nimeni nu o să îi iubească”

„A scris un adio, dar nu am bănuit niciodată cu să facă asemenea gest. Nu a avut absolut nimic cu nimeni, nicio discuție, nu a certat-o nimeni, nu i-a spus nimeni absolut nimic”, a mărturisit tatăl celor doi copii. Împietrit de durere, tatăl celor doi băieți se întreabă neîncetat ce a determinat-o pe soția lui să recurgă la gestul cumplit. Bărbatul spune că înainte de tragedie a vorbit cu femeia și l-a asigurat că totul este în regulă.

Cât despre biletul de adio în care îi reproșa chestiuni legate de bani.  „Când a avut nevoie de bani i-am trimis de fiecare dată să cumpere la copii tot ce le lipsește. Mi-a reproșat ceva de bani, dar nu știu de unde a ajuns să tragă concluzia asta. Erau iubiți, nu s-a certat cu nimeni”, a mai spus soțul femeii.

„Nu există nicio explicație la urma umeri, dar de ordin rațional, ori un intelect de limită ori o tulburare psihică pe care n-a tratat-o, iar nivelul socio cultural lasă de dorit”, a mărturisit Maria Cristache, psihiatru, pentru NEWSTIME.

Mama din Botoșani se pregătea să îi organizeze ziua de naștere fiului cel mic 

Fapta femeii este cu atât mai greu de înțeles cu cât aceasta se pregătea să îi organizeze o petrecere în weekend lui Vladimir, băiețelul de doi ani care nu

a supraviețuit impactului.

Citește și: Detalii cutremurătoare despre tragedia din Botoșani! Primele mărturii ale pompierului care a salvat-o pe femeia care și-a aruncat copiii pe geam: „Eu am intervenit cât am putut de rapid”

„Sâmbătă era ziua celui mic și pe șase septembrie a celui mare. Au rămas baloanele sigilate”, a mai declarat soțul femeii. Băiatul cel mare în vârstă de patru ani este pe mâna medicilor din Iași, care luptă din răsputeri să îi salveze viața.

Din păcate, este în stare foarte gravă, cu șanse mici de supraviețuire. Oamenii legii fac cercetări pentru omor și tentativă de omor, iar mama este în continuare internată la psihiatrie.