Tatăl copiilor aruncați pe geam, mărturisiri emoționante. Tatăl celor doi micuți care au fost aruncați pe fereastră de propria mamă a vorbit despre fosta sa parteneră de viață.

Omul spune că, chiar și în momentul în care a primit mesajul tulburător din partea mamei copiilor săi, bărbatul nu s-a gândit niciodată că femeia chiar va recurge la un asemenea gest.

Tatăl copiilor aruncați pe geam, mărturisiri emoționante. Lorela se pregătea din plin pentru aniversarea celui mic: „Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea”

Potrivit bărbatului căruia i-a trimis mesajului de adio, Lorela s-a comportat normal până cu o zi în urmă, atunci când s-a cazat fără act de identitate la un hotel din Botoșani, acolo unde a recurs la gestul cutremurător.

Tatăl copiilor spune că până atunci, atât el, cât și Lorela se pregăteau pentru ziua de naștere a micuțului, de pe 26 august.

Cei doi părinți cumpăraseră baloane și aveau de gând să se bucure de ziua de naștere a mezinului, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Citește și: Mamă târâtă de tramvai sub ochii fiicei! Tragedia s-a petrecut la Arad

„Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare.

Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un „adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”, a declarat tatăl copiilor, potrivit Antena 3 CNN.

În urma tragediei, băiatul cel mic a decedat.

Celălalt copil a ajuns în stare foarte gravă la spital, însă medicii sunt foatrte rezervați în ceea ce privește starea sa și posibilitatea de recuperare.

„Copilul a fost adus în stare foarte gravă, în stare de comă profundă, scorul Glasgow este de patru. Deci este un scor Glasgow foarte aproape de ceea ce numim noi moarte cerebrală. Din păcate, nu sunt leziuni care să poată fi rezolvate neurochirurgical”,

a declarat medicul Marius Dabija.