Femeia care a șocat România după ce și-a aruncat cei doi băieți de la geamul unui hotel din Botoșani a trimis un mesaj de adio înainte de a recurge concret la gestul necugetat.

Aceasta i-a transmis tatălui copiilor săi un text lung și cutremurător, ce seamănă foarte mult cu un mesaj de adio. Din cuvintele pe care le-a expediat bărbatului reiese că femeia trăia o adevărată dramă.

Mama care și-a aruncat copiii pe geam, chinuită de regrete: „Sper sa fii fericit fără noi”

Lorela posta o mulțime de imagini cu cei doi copii ai săi pe rețelele de socializare. În fotografii, femeia pare fericită și o mamă împlinită, însă realitatea ar fi fost cu totul alta.

Femeia ar fi divorțat recent de tatăl copiilor iar mama micuților ar fi trăit o adevărată dramă.

Mai mult decât atât, despărțirea i-ar fi declanșat tinerei o depresie acută.

Citește și: Mamă târâtă de tramvai sub ochii fiicei! Tragedia s-a petrecut la Arad

„Mulțumesc ca m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani că am înțeles că asta era marea ta problemă.

Îți doresc ca toți banii pe care o să îi ai de acum, să îi păstrezi să-ți pui pe piept… că niciodată nu ți-au ajuns.

Regret tot ce am făcut cu tine până acum și regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era că voiam să scap de acasă… atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, căci ei nu au nicio vină, dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui, nimeni nu o să îi iubească, sper sa fii fericit fără noi, adio.

Eu am încercat sa fac totul pentru voi, (tu, mama, tata și etc, etc).

Am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele, să aibă toți și voi toți m-ați luat de fraieră…”, este mesajul femeii trimis tatălui copiilor cu puțin timp înainte de a-și arunca copiii pe fereastră, potrivit Click!