Norbert și Natalia aveau tot viitorul înainte, însă au avut parte de un destin tragic. Cei doi, în vârstă de 20 și respectiv 18 ani, au murit în urma unui accident de motor, care a avut loc pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Satu Mare. Cei doi se aflau pe motocicletă, care era condusă de Norbert, și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. Ei s-au ales cu răni grave și au fost transferați la spitale diferite.

Tânărul de 20 de ani a fost transferat la spitalul din Baia Mare, iar Natalia a ajuns de urgență la spitalul din Oradea. Din păcate, starea lor a fost una gravă și medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva. 

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Matei, băiețelul de trei ani ucis pe trecerea de pietoni! Mașina a fost condusă, de fapt, de soțul femeii

„La data de 9 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate la fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă. Ambilor conducători li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, este comunicatul transmis de reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru  PortalSM.

Natalia abia își serbase majoratul și era elevă la Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare.

Anul următor, ea ar fi trebui să își susțină examenul de Bacalaureat. Tânăra nu a mai apucat să se alăture colegilor ei în prima zi din noul an de liceu, iar vestea i-a șocat pe toți. Clasa ei s-a transformat într-un altar, iar colegii i-au adus un ultim omagiu colegei și prietenei lor și i-au decorat banca cu flori și lumânări. 

Ce au găsit polițiștii în rucsacul lui Norbert, tânărul de 20 de ani mort în accidentul din Satu Mare 

Cel care conducea motocicleta era chiar Norbert, iubitul fetei de 18 ani. Atunci când au ajuns la fața locului, agenții au constatat că tânărul20 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism în timp ce conducea. Cercetările continuă în acest caz, după ce polițiștii au făcut o descoperire neașteptată. În rucsacul lui Norbert a fost găsită o cantitate de diferite stupefiante  și există suspiciunea că tânărul de 20 de ani ar fi fost dealer pentru o rețea de substanțe interzise.