Un polițist beat și aflat sub influența stupefiantelor a provocat un accident în Caracal. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani care a lovit cu mașina o femeie de 33 de ani. În fața polițiștilor, agentul ar fi încercat să ascundă că el era la volan. În autoturism se mai aflau doi studenți de la școala de poliție, iar unul dintre ei a luat vina asupra lui. Polițistul a fost dus la audieri, dar a fost lăsat în libertate.

Degajat și sigur pe el, așa a ieșit de la audieri polițistul de 21 de ani care a accidentat marți dimineață o femeie, după ce a băut și a consumat substanțe interzise.

Citește și: Detaliul aflat abia acum despre accidentul din Popești-Leordeni! Cine este, de fapt, șoferul care a ucis-o pe Nicoleta

Anchetatorii l-au interogat ore în șir, dar au decis ca individul să fie cercetat în stare de libertate.

Accidentul s-a petrecut pe o stradă din Caracal, iar agentul a lovit o tânără de 33 de ani, care a traversat neregulamentar. Femeia mergea la serviciu, a traversat neregulamentar și mai avea doar câțiva pași până la poarta fabricii.

O tânără a mințit și a încercat să îl apere pe polițistul de 21 de ani 

În acel moment însă, șoferul a lovit-o din plin, iar victima a ajuns la spital cu fractură la mână și la cot.

Polițistul era în mașină împreună cu alți doi elevi ai Școlii de Poliție din Câmpina. După accident, o tânără de 24 de ani a încercat să ia vina asupra ei și a spus că ea a condus, însă agenții au avut suspiciuni cu privire la declarații și au făcut verificări suplimentare, așa au aflat că la volan a fost, de fapt, polițistul de 21 de ani.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Totodată a contestat și cu aparatul drug test, care a indicat prezentat două substanțe psihoactive”, a declarat un purtător de cuvânt.

Individul este polițist la Constanța, iar superiorii lui au decis momentan doar să-l cerceteze disciplinar. Bărbatul este anchetat acum în libertate pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.