Doi morți și patru răniți în Ungaria, după ce un avion s-a prăbușit. Totul s-a petrecut duminică, în regiunea Szkesfehervar, la aproximativ 70 de kilometri sud-vest de Budapesta.

În timpul unui spectacol aviatic, un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. Presa ungară notează că este vorba despre aeronava T-28 Trojan, care a intrat în picaj și a explodat în momentul în care a atins solul.

Doi morți și patru răniți în Ungaria, după ce un avion s-a prăbușit. Aeronava a explodat când a atins solul

La locul accidentului se aflau mii de persoane, care au venit din mai multe localități să urmărească spectacolul de pe cer. Aceștia au văzut cu stupoare cum aeronava intră în picaj și se duce glonț spre pământ.

Atunci când a picat, avionul a căzut lângă o mașină, iar câteva secunde mai târziu, acesta a explodat.

„Avionul de mici dimensiuni a căzut lângă o mașină parcată care a luat foc”, a precizat poliția ungară, într-un comunicat.

Citește și: Trotinetele electrice, mărul discordiei din Capitală! Bucureștenii ar putea fi chemați la referendum

Explozia a rănit patru persoane. Alte două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului. Cei doi oameni care și-au pierdut viața sunt pilotul și un pasager care se afla în aeronavă, acesta fiind și singurul.

„Potrivit informaţiilor preliminare, în afară de pilot, în aeronavă se afla un pasager... Ambii şi-au pierdut viaţa”, a mai precizat poliția ungară, în cadrul comunicatului.

Printre răniți se află și un copil. Este vorba despre o fetiță care are arsuri grave și care a fost transportată de urgență la spital. Un alt adolescent a suferit arsuri ușoare.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Matei, băiețelul de trei ani ucis pe trecerea de pietoni! Mașina a fost condusă, de fapt, de soțul femeii

Celelalte două persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale sunt un bărbat și o femeie.