Tragedie la Eforie Sud! Un bărbat în vârstă de patruzeci și cinci de ani a sfârșit lovit de tren la Eforie Sud. Reprezentanții CFR spun că victima asculta muzică în căști și nu s-a asigurat atunci când a traversat linia ferată.

Circulația trenurilor a fost blocată temporar iar zeci de turiști au așteptat cu orele să ajungă pe litoral. Salvatorii au fost solicitați de urgență la orele prânzului în stația Eforie Sud.

Trenul R8806, care circulă pe ruta Mangalia-Constanța, l-a lovit pe bărbatul de patruzeci și cinci de ani chiar la intrarea în gară.

Tragedie la Eforie Sud! După accident, trenurile au întârziat iar călătorii au așteptat minute bune în caniculă

Bărbatul ar fi ascultat muzică la căști și nu s-a asigurat atunci când a traversat linia ferată. Medicii veniți la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Din cauza accidentului circulația trenurilor către mare a fost dată peste cap. Atât trenul care l-a lovit pe bărbat, cât și alte trei care urmau să ajungă la mare, au rămas blocate.

Călătorii nu au avut încotro și au așteptat, chiar dacă și afară și în tren era foarte cald. Oamenii nu au fost deloc încântați de faptul că au fost nevoiți să stea în temperatura extrem de ridicată, mai ales că locurile din gară erau limitate.

Prin urmare, călătorii s-au așezat și pe borduri, dar și pe jos, ca să nu mai stea în picioare până când situația a fost rezolvată.

„Trenul lasă de dorit. Nu mai sunt locuri. Toată lumea a rămas de la alte orașe, pe unde aveau să ajungă fața căldurii”, „Rău de tot, nu e bine. Vrem să intri în mare cât mai repede”,

s-au plâns oamenii.

Abia după câteva zeci de minute trenurile au ajuns la destinație. Reprezentanții  CFR au transmis un comunicat în urma incidentului în care și-au cerut scuze de la călătorii care au ajuns cu întârziere.