Sophia Celentano a devenit virală pe Tik Tok după ce le-a dezvăluit internauților cum decurge o zi din viața ei, în timp ce ia avionul spre locul de muncă. Tânăra din Carolina de Sud a dus experiența „navetei la locul de muncă” la un cu totul alt nivel, după e a primit un internship în New Jearsy, la care trebuie să se prezinte o singură zi din săptămână la birou.

Ea susține că mersul la birou cu avionul este mult mai ieftin decât să cheltuiască o grămadă de bani pentru chiria scumpă de pe coasta de est din New Jersey, în contextul în care internship-ul ei durează doar 10 săptămâni.

Citește și: La doar 12 ani, Clovis a absolvit facultatea. Băiatul este considerat un copil minune: „Este super curios, matur, sârguincios, autodisciplinat și foarte motivat”

„Din punctul meu de vedere, nu am văzut că merită să găsesc un loc cu adevărat scump lângă birou dacă aveam nevoie să stau acolo doar opt ore pe săptămână. Bănuiesc că nu am văzut niciodată naveta ca un lucru descurajant”, a declarat Sophia, pentru Beauty Insider.

Cum decurge o zi de navetă cu avionul pentru Sophia: „Mă trezesc în jurul orei 3:30”

Sophia a mai povestit pentru sursa citată mai sus cum arată rutina ei de dimineață. Cu timpul, tânăra din Statele Unite ale Americii s-a obișnuit cu trezitul de dimineață și zborul până la locul de muncă, acolo unde mai petrece opt ore la birou.

„Când am început prima dată, mă trezeam cam la 3 dimineața ca să mă pregătesc pentru călătoria cu avionul, dar acum mă trezesc în jurul orei 3:30 sau 3:45.

Îmi fac mai întâi machiajul și părul, îmi îmbrac ținuta business casual și apoi îmi pregătesc geanta. De obicei îmi împachetez prânzul, niște haine confortabile și apoi aduc o cafea la dus”, a povestit tânăra, potrivit Unilad

După ce își termină munca, Sophia ia avionul înapoi spre casa părinților ei din Charleston, Carolina de Sud, sau în Richmond, Virginia, unde locuiește iubitul ei.

Pentru că lucrează de la distanță în celelalte zile, ea trebuie să înceapă munca de la ora 8 dimineața a doua zi, însă acest lucru îi permite să se odihnească mai mult după o zi de zboruri.

Motivul pentru care Sophia preferă să facă naveta cu avionul: „Mulți oameni sunt interesați de câți bani economisesc”

Sophia a mărturisit că principalul motiv pentru care a ales să facă naveta cu avionul are legătura cu durata internship-ului, care durează 10 săptămâni.

În cazul în care ar fi fost pe termen lung, ea nu ar reuși să facă față. Chiar dacă a recunoscut că poate fi o „navetă obositoare”, Sophia a spus că efortul merită cu siguranță. Tânăra a mai dezvăluit că toți oamenii din jurul ei sunt curioși de cât de mult economisește.

„Mulți oameni sunt interesați de câți bani economisesc. Îmi rezerv zborurile în aproximativ trei până la patru săptămâni, așa că sunt destul de ieftine.  Zborurile mele sunt în jur de 100 de dolari dus- întors și apoi plătesc aproximativ 100 de dolari pentru Uber între birou și aeroport. Dacă aș locui în zona New York City sau New Jersey, aș cheltui mii de dolari pe lună doar cu chirie”, a mai povestit Sophia.

Citește și: Scene inedite la o benzinărie din Statele Unite! Mai multe persoane au dansat pentru a obține o reducere

Tânăra din SUA este de părere că oamenii prioritizează mult mai mult balanța dintre viață și locul de muncă de când pandemia de coronavirus a izbucnit. Ea este de părere că metoda de a lucra hibrid la locul de muncă le oferă angajaților de pretutindeni flexibilitatea de care au nevoie.

„Nu este necesar să mai trăiești la 20 de minute de biroul tău. Poți să ai o carieră cu adevărat de succes – chiar dacă locuiești departe de locul unde lucrezi”, a mai spus Sophia.

@sophiacelentano48 I spoke too soon y’all my flight home was cancelled tonight EWR is a MESS rn💀posting this en route to LGA bc we had to book another flight lol #fyp #foryou #summerinternship #supercommuter #marketingintern #summerintern ♬ Walking On a Dream- Empire of the Sun