Scene inedite la o benzinărie din Statele Unite! Scene care au stârnit amuzamentul s-au petrecut la o benzinărie din Statele Unite ale Americii.

Proprietarii afacerii au pus un anunț pe ușă în care îi informau pe trecători că persoanele care urmau să intre în pași de dans în benzinărie primeau o reducere în valoare de 5 dolari.

Scene inedite la o benzinărie din Statele Unite! Clienții s-au dat în spectacol pe ritmurile muzicii

Ziua persoanelor care au venit la benzinărie a devenit brusc mai bună după ce au citit mesajul care a fost scris pe ușa afacerii de către proprietarii acesteia.

Citește și: Ucrainenii au doborât rachetele ”invincibile”

„Doar astăzi! Fă un dans amuzant în timp ce intri și, dacă ne place, primești 5 dolari reducere la alimentare. 10 dolari dacă ne place foarte mult”, a fost mesajul pe care l-au publicat proprietarii afacerii.

Amuzați și cu dorința de a profita de reducere, oamenii și-au dat frâu liber imaginației și au început să facă mișcări de dans care mai de care mai hazlii.

„Petrecerea” de la benzinărie a devenit virală în mediul online 

Încet, oamenii s-au adunat la benzinărie și au început să danseze simultan, spre amuzamentul angajaților care au izbucnit în hohote de râs.

Tot momentul a fost surprins de către camerele de supraveghere aflate în locație, iar imaginile au fost postate ulterior în mediul online. La doar câteva minute de la postare, cadrele au strâns o mulțime de reacții din partea internauților, care nu s-au abținut și și-au exprimat părerile în

secțiunea de comentarii.

Citește și: Droguri de 1 miliard de euro, ascunse între banane

„Ce idee amuzantă!”, „Ador! Fiecare benzinărie ar trebui să facă asta. Mi-a înseninat ziua”, „E o idee atât de drăguță”, „Mai multe idei ca asta în viața de zi cu zi”, „La ce prețuri sunt în ziua de azi...”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care oamenii le-au lăsat pe TikTok.

@goodnewscorrespondent $5- $10 discount at this gas station for doing a silly dance when you walk in. #dance #dancing #bailando #sillydance #dancersoftiktok #bailadores #baila #goodnewsmovement #good #goodnews #goodnewscorrespondent #goodnewsnow #goodnewsontiktok #goodnews_movement #goodnewsfeed #bekind #kindness #letschangetheworld #spreadlove #spreadkindness #letschangetheworldwithkindness ♬ original sound- Good News Correspondent