Dedicațiile fără număr s-au lăsat cu un scandal monstru într-un club din Craiova. Doi bărbați au fost bătuți cu bestialitate de cinci indivizi, după ce au îndrăznit să îi ceară cântărețului să treacă și pe la masa lor. Printre victime se numără și un angajat al penitenciarului de maximă siguranță din localitate. Camerele de supraveghere au surprins scenele atât în interiorul, cât și în exteriorul clubului. Deranjat că solistul dădea dedicații doar unui grup de petrecăreți, agentul de penitenciar îi cere artistului să cânte și pentru el și amicul său și așa începe scandalul.

Citește și: Bărbat lovit cu ciocanul la nuntă. Omul se zbate între viață și moarte

„Am intrat aproape de închidere, la ultima melodie și am cerut să cânte o melodie băiatul. La 140 de kilograme, dacă vream să vad pe cineva, nu o făceam? Eu m-am dus să mă distrez doamnă. Mă duc în club o dată la câțiva ani să mă simt bine, să mă cinstesc”,

a Ionuț, agent de penitenciar. 

În doar câteva secunde, clubul se transformă într-un ring de bătaie unde se împart pumnii și picioare, chiar sub ochii înspăimântați ai clienților. Scandalul continuă și în afara barului. Agentul de penitenciar împreună cu prietenul care îi sărise în ajutor sunt puși la pământ și loviți cu putere de mai mulți indivizi.

„Totul a fost premeditat. Se vede cum și el se pregătește, intră și el se duce la bar ca să mă aștept acolo dacă cumva mă întorc.

Se vede că n-am intenția de a da în nimeni, nu ripostez, chiar mă apăr ”, a mai spus agentul. 

Printre agresori se numără și un fost deținut din penitenciar 

Martorii privesc îngroziți aceste scene și sună la 112. Printre agresori s-ar număra și un bărbat care în 2013 a ucis doi tineri petrecerea de pietoni. A fugit de la locul tragediei, dar a fost prins și condamnat la șase ani de închisoare, pedeapsă ispășită în penitenciarul unde lucrează agentul agresat în

club.

„Păi, bodyguarzii au fost chemați. Au intrat în mijlocul lor, au încercat să aplaneze. Ei au început să se lovească unii cu ceilalți din ce am văzut pe cameră și ulterior au dat cu spray paralizant să aplaneze toată nebunia. Probabil că de la dedicație s-au supărat între ei. Știu că sunt foarte multe sticle de băutură sparte, obiecte, frapiere, pahare”, a mărturisit Ramona Turculeanu, administratorul cublului.

Polițiștii au identificat doar cinci dintre scandalagii, însă niciunul nu a fost audiat încă, pentru că aceștia au fugit de la fața locului. Unii dintre ei au antecedente penale, iar acum sunt dați în consemn la frontierele din sudul țării. Printre scandalagii se numără și un iordanian, fiul unui important antreprenor din Craiova, care deține afaceri imobiliare, dar și un complex comercial în oraș.

„Eram afară, pur și simplu eram afară.

Asta s-a întâmplat. Nu s-a putut să oprească, au fost prea mulți, ce să vă spun mai mult de atât”, a declarat Marian, martor.

„2023, încă mai reacționăm cu pumnul să ne facem dreptate, chiar este inadmisibil și foarte urât. Deja la noi nu intră oricine în club, probabil că oamenii ăștia au mai fost de au fost lăsați să intre”, a mai spus administratorul clubului.

Agentul de penitenciar în vârstă de 45 de ani și prietenul lui în vârstă de 37 de ani au ajuns la spital cu răni multiple. „Unul dintre ei cu traumatism cranio-cerebral acut minor, cu traumatism facial, fractură de mandibulă, de asemenea traumatism toraco abdominal, multiple fracturi costale. Celălalt este internat în clinica chirurgie uromastofacială, prezintă traumatism cranio-facial acut și traumatism toracice”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt SJU Craiova. 

Angajatul în cauză are o vechime de 21 de ani în penitenciarul Craiova și nu a fost implicat în astfel de eveniment anterior. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.