Bătaie cu pumni și picioare în Capitală!  Polițiștii din Capitală caută patru indivizi care au snopit în bătaie doi tineri în centrul Bucureștiului. Scandalul ar fi pornit spontan în trafic iar, după ce și-au împărțit pumni și picioare, agresorii au fugit cu un taxi.

Scenele au fost surprinse de un martor în noaptea de duminică, în centrul Bucureștiului. La semafor, din două autoturisme au coborât mai mulți indivizi care s-au luat la bătaie.

Bătaie cu pumni și picioare în Capitală! Toată altercația a fost filmată de un trecător

Unul dintre bărbați este pus la pământ și lovit de mai multe ori. Camaradul său încearcă să intervină însă este și el doborât. După încăierare, cei patru indivizi se retrag în taxiul cu care au venit. Unul dintre tinerii bătuți, vizibil amețit din cauza loviturilor, s-a ridicat și s-a îndreptat din nou către agresori.

Bătăușii demarează în trombă. Lovesc un stâlp din plastic, trec cu mașina pe culoarea roșie a semaforului și se fac nevăzuți. Cei doi băieți bătuți au douăzeci și șase și douăzeci și doi de ani. Au sunat imediat la poliție și i-au reclamat pe ceilalți patru indivizi.

În fața anchetatorilor, victimele au declarat că scandalul s-ar fi iscat spontan, după un scurt schimb de replici între cele două tabere.

Polițiștii au deschis o anchetă și îi caută pe suspecți.

„Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției 1 poliție, care au demarat verificări în vederea identificării celor în cauză și luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat Crina Eșanu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Citește și: Părinții Sharei, tânăra ucisă de o substanță interzisă, audiați de procurori! Acuzații grave la adresa iubitului fiicei lor: „Să nu mai fie distruse și alte familii”

Bătăușii trebuie să răspundă în fața procurorilor pentru infracțiunea de lovire și alte violențe. Dacă vor fi găsiți vinovați riscă până la doi ani în spatele gratiilor.