Un bărbat din județul Neamț a fost păcălit de o prietenă că suferă de o boală incurabilă. Bărbatul i-ar fi plătit femeii nu mai puțin de 60.000 de euro pentru un tratament, dar în realitate era vorba despre niște suplimente alimentare. Cu detalii despre acest subiect vine Adina Iliescu, reporter NEWSTIME.

Citește și: Mama fetiței electrocutate într-un parc din Capitală, dezvăluiri cutremurătoare: „Copilul putea să fie mort!”. Nu este primul accident din locul de joacă

„Totul a început după ce bărbatul a mers să își facă un banal set de analize, iar prietena sa de familie s-a oferit să-i trimită rezultatele unui medic renumit. Nimic nu i-ar fi dat de bănuit acestuia că, de fapt, femeia punea la cale un plan sinistru. În realitate, bărbatul suferea de o infecție ORL, însă prietena sa i-a spus că suferă de cancer și s-ar fi oferit mai departe să îi procure medicamentele prescrise de așa zisul medic din străinătate.

Așa se face ca aproape doi ani de zile bărbatul a trăit cu impresia că suferă de o boală incurabilă și i-ar fi dat femeii nu mai puțin de 60.000 de euro pentru tratamentul oncologic, pastile care de fapt erau suplimente alimentare”, a declarat Adina Iliescu, reporter NEWSTIME. 

Femeia era prietenă de familie cu bărbatul din Neamț 

Între bărbatul „bolnav” și femeia care l-a păcălit exista o relație de prietenie, mai ales că era apropiată familiei, au declarat surse judiciare pentru News.ro. Se pare că femeia i-a livrat suplimente alimentare bărbatului, spunându-i că sunt tratamente oncologice aduse din străinătate. Polițiștii au intrat pe fir și au demarat o anchetă în acest sens. Femeia în vârstă de 44 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și este cercetată pentru înșelăciune. 

„La data de 06 iunie a.c., polițiștii din cadrul Politiei municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de înșelăciune. Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în perioada 2021-2023, o femeie în vârstă de 44 de ani, din Gâdinţi, i-ar fi furnizat bărbatului de 33 de ani mai multe medicamente, despre care i-ar fi spus că au fost procurate din afara țării, pentru care bărbatul ar fi achitat suma de

aproximativ 60.000 euro. La data de 07 august a.c., polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, la imobilele persoanei bănuite de comiterea faptei. Cu această ocazie au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri și comprimate farmaceutice asemănătoare cu cele procurate victimei, comprimate ce ar face parte din grupa suplimentelor alimentare”, a transmis Poliția județeana Neamț.