Un apel la 112 care a anunțat că o femeie este sechestrată de iubit s-a transformat într-un incident tragicomic în fața anchetatorilor. Bărbatul învinuit că a bătut-o și a închis-o în casă spune că în realitate el este victima.

Acuză că ar fi avut de-a face cu o ninfomană care ar fi devenit violentă. Sunt declarațiile bărbatului săltat de poliție după ce și-ar fi sechestrat și bătut iubita în vârstă de patruzeci și cinci de ani.

Întâlnire amoroasă cu final neașteptat. Totul s-ar fi întâmplat în locuința bărbatului care povestește că femeia și-a dat de bunăvoie întâlnire cu el

O prietenă a sunat la 112 și a anunțat că femeia i-ar fi dat un mesaj în care alerta că a fost agresată. Oamenii legii au intervenit imediat și a început o operațiune de amploare a polițiștilor care au eliberat ostatica și l-au încătușat pe individ.

În fața anchetatorilor, bărbatul a avut o altă versiune a scandalului.

Totul s-ar fi întâmplat în locuința bărbatului  care povestește că femeia și-a dat de bunăvoie întâlnire cu el. Individul a povestit procurorilor că ar fi avut parte de un moment intim cu femeia, doar că ea nu ar fi fost mulțumită.

Citește și: Codul Rutier 2023: Greșeala pe care majoritatea șoferilor o fac când se urcă la volan

Atunci ar fi devenit violentă și din acest motiv a încuiat-o în casă.

Vecinii lui sunt uimiți de cele întâmplate. Un dosar penal pentru lipsire de libertate și loviri și alte violențe a fost deschis iar anchetatorii au acum misiunea de a afla adevărul din spatele acestui incident. Dacă sunteți victimele violenței domestice apelați numărul 0800 500 333.