Cartier rezidențial cu teren de golf. Vile de lux, amplasate pe un uriaș teren de golf. Este primul proiect rezidențial de acest fel din România. Investitorul turc a prezentat astăzi prima locuință din acest complex unic, amplasat în comuna Niculești, în apropierea Capitalei.

Complexul rezidențial este primul de acest fel care se construiește în țara noastră. Resortul este situat în comuna Niculești, din județul Dâmbovița, la doar treizeci de kilometri de Capitală, într-o zonă înconjurată de păduri și lacuri naturale.

Ansamblul rezidențial cuprinde o sută șaptezeci de vile și peste o sută de apartamente, toate cu vedere spre terenul de golf.

„Aici este living și în zona asta este o cameră matrimonială, dormitor, cu o priveliște direct la terenul de golf. În total sunt trei dormitoare, în tipul ăsta și living cu bucătăria”, a explicat investitorul Metin Dogan.

Cartier rezidențial cu teren de golf. Printre persoanele interesate de proiectul ambițios este și Victor Ponta: „Sunt foarte pasionat de sport”

Rezidenții complexului dezvoltat de un investitor turc vor avea la dispoziție facilități menite să îi facă să se simtă ca într-o vacanță continuă. Restaurante, baruri, sală de evenimente, magazine, piscine, terenuri de sport, locuri de joacă, dar și un hotel pentru turiști. La evenimentul de prezentare al primei vile a participat și ambasadorul Turciei la București.

Complexul se întinde pe șaptezeci și două de hectare iar potențialul turistic a fost remarcat și de autorități.

„Interesele au fost comune, ale investitorului dar și ale comunității, pentru a aduce investitori. Aducerea investitorilor în localitate înseamnă venituri la bugetul local și nu numai. Acest teren va fi introdus într-un circuit internațional și sigur aici vor veni oameni cu potențial”, a declarat Dorinel Soare, edilul comunei.

Citește și: Turiștii își cumpără locuințe în Brașov

Cât despre terenul de golf, acesta este realizat la cele mai înalte standarde, aici urmând să se desfășoare și competiții.

„Șapte locuri avem în teren. Este un teren profesional și are optsprezece gauri. Am început anul trecut în septembrie să construim”, a mai spus investitorul.

Între pasionații de golf care abia așteaptă să joace pe noul teren de lângă București, fostul premier Victor Ponta.

„Sunt foarte pasionat de sport  și dacă am îmbătrânit și nu mai pot să joc baschet sau fotbal, am trecut la un sport așa mai de oameni maturi”, a spus Victor Ponta.

„Joc de vreo zece ani de zile și de abia aștept să joc, sper la anul pe vremea asta să fie totul ok”,

a mărturisit omul de afaceri Eusebiu Siminiceanu.

„Eu sunt jucător de golf ca oricare prieteni de ai mei care au cumpărat case de aici. Mă bucur pentru noi, jucătorii de golf și pentru România. Să știi că eram singura Capitala din Europa care nu aveam terenuri de golf în jurul Capitalei, a spus și Omer Susli, președintele Consiliului de afaceri Româno-Turc.

Proiectul implică o investiție totală de peste șaizeci de milioane de euro.