Adelina Pestrițu o sărbătorește astăzi, 3 august 2023, pe fiica ei, Zenaida. Micuța împlinește frumoasa vârstă de 5 ani, iar vedeta este pregătita să facă din această zi una de neuitat pentru fiica ei. Vedeta nu obișnuiește să posteze des fotografii cu fiica ei, iar de fiecare dată când o face, fanii sunt uimiți de frumusețea lui Zeny. Cu ocazia zilei de naștere, Adelina Pestrițu a postat pe pagina ei de Instagram mai multe fotografii alături de soțul ei, Virgil Șteblea, și fiica lor.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a luat casă nouă! Vedeta are și câteva sfaturi pentru tinerii aflați la început de drum: „Nu uitați că sunteți puternici”

Din imagini se poate observa cum Zeny ține o prăjitură, cu o lumânare în forma cifrei 5, semn să au organizat o ședință foto specială pentru ziua de naștere a fetiței lor. Celebra influenceriță i-a compus un mesaj emoționant fiicei sale.

La secțiunea de stories de pe Instagram, Adelina Pestrițu a postat o fotografie cu tortul făcut special pentru ziua lui Zeny, fiind în forma unei buburuze.  

„La Multi Ani, ZENY!!! Viata iti poate aduce multe provocari, dar intotdeauna sa-ti amintesti ca esti mai puternica decat te gandesti, mai buna decat crezi si mai iubita decat iti imaginezi. Vom fi mereu langa tine sa te sustinem si sa te protejam cu orice pret.

Cu multa iubire, mama si tata”, este mesajul emoționant postat de Adelina Pestrițu.

Fanii, colegii de breaslă și prietenii Adelinei Pestrițu au umplut secțiunea de comentarii cu urări pentru Zeny.  „Ce frumosi! La multi ani, princess Zeny!”, „La multi ani frumoși ca voi!”, „Sa va trăiască, prințesa! La multi ani, Zeny!”, „Chip de îngeraș. La mulți ani Binecuvântați și vouă multă putere sa o Creșteți”, „Superbe toate fotografiile.

La multi ani micuței! Toate cele bune!”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje pe care Adelina Pestrițu le-a primit. 

Ce investiție importantă au făcut Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea pentru viitorul fiicei lor: „Va fi gata în curând” 

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au făcut o achiziție imporantă. Cei doi au investit banii într-un apatament din Nordul Capitalei, însă nu au de gând să se mute acolo.

Ea a mărturisit că a preferat să își investească banii într-o investiție, ceva ce va avea aceeași valoare și în viitor. Această investiție este una importantă pentru viitorul lor și ai fetiței pe care o au, Zeny.

„Mi-am lăsat tocurile acasă și am mers în vizită pe șantier. Nu pentru a-i controla pe cei care lucrează acolo, ci pentru a-i cunoaște, a le mulțumi pentru efortul depus și pentru a intra oficial în noua noastră casă, care va fi gata în curând.

Este o casa pe care am cumparat-o renuntand la lucruri care mi-ar fi adus bucurii doar pe moment care in viitor n-ar fi insemnat nimic.

Viata nu este doar despre distractii ci si despre cumpatare, care iti aduce confort, siguranta, incredere. Imi place sa cred ca nu muncesc doar sa fac fata trendurilor si incerc sa fiu constienta si responsabila si sa am grija si de mine cea din viitor”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram.